Clenbuterol kaç yaşından itibaren kullanılır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SunGen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SunGen

Üye
Yağ yakımı için clenbuterol temin edeceğim. Fakat herhangi bir yaş sınırlaması var mıdır ? Kaç yaşından itibaren kullanılır ?

Eğer steroid kategorisine girmiyorsa ben de kullanmayı düşünürüm. Steroidlerle ortak noktaları var çünkü. Bilgili birinden açıklama bekleyelim..

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Yağ yakmaya yardımcı bir ilaç, yasaklı olduğu için çeşitli tedarikçilerden elde edilir, orjinalliği belirsiz, yan etkileri sıkıntılı (kalp çarpıntısı, baş dönmesi, uykusuzluk vs).

Ürünü kısaca araştırdım.
Nabzı, vücut ısısını yükseltiyor. Kalp çarpıntısı, baş ağrısı, uyku problemi gibi sorunları herkeste görülmese de el titremesi nerdeyse herkesde görülen bir yan etki. Fakat kullanım sonunda geçiyormuş. 18 yaş altı kullanımının uygun olmadığını okudum.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

yağ yakımı için kullananlardan aldığım bilgiye göre aman aman bir etkisi olan bir ilaç değil, ne kadar etki edebilir ki zaten, steroid değil etkili bir ilaç değil, vericeği etki %5 belki %10 onun için sağlığı riske atmaya bile gerek duyulmaz

Astım ilacıdır,ugl harici en yakın bulgaristan eczanelerinde bulunur.Kullananlar bilir etkili ve sağlam ilaçtır ama bir o kadarda tehlikelidir.Steroid den öldü muhabbetine konu olan bir ilaçtır, kalp bu şakaya gelmez.

Clen Yerine Ventolin Deneyebilirsin. Ayrıca Yanına Kafein Ve Aspirin Al. Tavsiye Etmem Ama Olsun. Ergenliğin Bittiği Zaman Kullanabilirsin. Yani 18 19 Gibi.

Çok tehlikeli bir ilaçtır amacının (Astım) dışında kullanıldığında kas kramplarından kalp krizine kadar götürür.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Zamanında düzenli kullandım yan etkisi aldığın verimden çok daha fazla ve şahsen abartıldığını düşünüyorum animal cuts ve düzenli cardio ile yakaladıgım form clen kullandığım zamana göre daha iyiydi.

Back
Yukarı