Clenbuterol 20mcg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam hsd

Herseyin yan etkisi var .Alhokol bile yan etkisi var.nasil almasini bilirsin .Hic birseyler olmaz--

Arnold senin GERCEK yasin kac ? herhalde bu konuda cöpe gidecek malesef....

selam PANZEHIR

Sen bu islerden cok iyi aniyorsun ..
Ben siyah kitabi altim 2004.ve orda yaziyor böyle almam lazim.Yag yakmak ve kas olmazi icin.simdi hangisi dogru ve hangisi iyi .simdi siyah kitbami dogru yoksa beyaz kitabmi 1993

1Gün=1Tablet clenbuterol
2Gün=2Tablett
3Gün=3Tablett
4Gün=4Tablett
5GÜn=5Tablett
6Gün=6Tablett
7Gün=Mole
8Gün=Mola
9Gün=6Tablett
10Gün=6Tablett
11Gün =mola
12Gün =Mola
ve öye devam

----------------------------------------------------
Ben Clenbuterol 1993 kitab altim ve orda yaziyor böyle almam lazim diyor yag yakmak icin ve kas olmasi icin...simdi hangisi dogru ve hangisi iyi

1Gün=1Tab
2Gün=2Tab
3Gün=3Tab
4Gün =4Tab
5Gün=5Tab
6gün =6Tab
7Gün=6Tab
8Gün=6Tab
9Gün=6Tab
10Gün=6Tab
11Gün =6Tab
12Gün=6Tab
13Gün =mola
14Gün=mola
15gün=6tab
16gün =6tab
ve böye devam

Despo dedi:
Arnold senin GERCEK yasin kac ? herhalde bu konuda cöpe gidecek malesef....

oglum bak sana birsey söylüyorlar yani bir ikaz da bulunuyorlar anla artık be.
size komik bir sey anlatıyım arkadaşlar,bu site hack edildigi zaman girip mesajları gördünüz mü bilmiyorum.bu site hack edildigi zaman çok üzülmüş ve kızmıştım ama hackerlardan biri arnold a çok güzel cevap yazmıştı ve çok keyif almıştım size diyolagu aynen aktarıyorum.ayrıca bizim arnold o sıra sitenin çöktügünü farkında belki hacker dan bile bir bilgi alırım edasında.

arnold 28:elimde 3 tane primobolan var bunların sahte olup olmadıgını nasıl anlaya bilirim?

hacker:götüne sok anlarsın............

Ahauahaha yarıldım öldüm bittim gülme krizlerindeyim
Saydam gülmekten gözlerimden yaşlar geldi allahda seni güldürsün :D

selam

niye allay geciyorsunuz .ben sadece soruma cevap istiyorum .bu hafta doktora gitiyorum ve 200tana spiropent aliyorum.ve 1mayista basliyorum ben hedef yaglara köküne kazimaktir

selam

Ben sizlerden dalga gecmyiorum ama niye sizler geciyorsunuz.burda bir birimize yardimci olalim arkadaslar lütfen.soruma cecap bekliyorum ben

senin sorularin bitmiyor ama canimiza tak etti kendine farkli hobiler bul,bence bu is sana gore degil senin bu iste sonun mezar yeter yav

selam saydam

sacmalama kardes.Ben yakinda 2sene sonra yarismalara katilmak istiyorum.Ben sadece soruma cevap istiyorum baska birseyler degil.

Kusura bakma arnold senin 28 yasinda olduguna inanmiyorum, bu konuyu cöpe atiyorum sevili olalim lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı