Selcuk1395
Üye
Merhaba Arkadaslar, Kafama takilan Bir kaç bisey var ve forumunuzu senelerdir inceliyorum fakat foruma uye olmak şimdi nasip oldu, 2014 yilinda 128KG 1.78 boy ile bu işe basladim fakat Personel Trainer'imle birlikte cok ozel bir diyet ve Hydroxycut Hard Core elite l carnite ikilisi ve isolate protein ile yaklasik 6 ay içerisinde duzgun bir vucuda ulaştim (95kg) vucudum iri kemikli oldugu için 95 kg vucudumda abest durmuyordu konuya geceyim uzatmadan, 2017 ekim ayinda askere gitdim fakat askere gitmeden önce çok saglam bir diyet ve yine animal cut ve stak ile birlikte takviye ederek 88kglara dustum cok yogun bir antraman duzeyim vardi Askere giddikden sonra spor yapma imkani bulamadim, Çok uzattim biliyorum
15 ay askerlik suremde Tekrardan 110Kg ya yukseldim bel ve karin bolgem Asiri derecede yaglandi, Tekrar salona basladim suan ama Eski sistemlerden cok uzak oldugum icin kilo veremiyorum, elimde USN marka hydro Lipo XT diye bir ilac var onu kullaniyorum Yanina Arbuterolmu(Ventolin) ekleyeyim clenbuterolmu ekleyeyim bilemedim, Onerileriniz nelerdir? Ikisi bir kullanilirmi nasil kullanilir İstahimda bir turlu kapanmiyor. YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM. YASIM 23