Clean Bulk yapıyorum yemek listem nasıl

Şu an 1.75 boyunda 68 kiloyum. Amacım nisan ayına kadar 75-80 kilo civarına temiz büyüyerek ve az yağlanarak çıkmak (0 yağ demiyorum elbetteki yağlanacağım ama bunu düşük tutmak istiyorum)

buna uygunda bir beslenme programı yaptım. fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

07.00 Kahvaltı: 100 gr yulaf ezmesi, 200 ml süt, 5 tam yumurta, 2 domates, 100 gr lor peyniri
10.00 Ara Öğün: 50 gr çiğ badem(veya 3 tatlı kaşığı fıstık ezmesi), 2 muz
13.00 Öğle Yemeği: 200 gr pişmemiş tavuk göğsü, 100 gr pirinç veya bulgur
16.00 Antrenman Öncesi: 100 gr pişmemiş tavuk göğsü, 200 gr pirinç veya bulgur
19.00 Antrenman Sonrası: 300 gr pişmemiş tavuk göğsü, 100 gr pirinç
22.00 Yatmadan: 100 gr lor peyniri

süt tüketmeni tavsiye etmiyorum yulafı su ile biraz tarçın ekliyerek yemeni tavsiye ederim.Fıstık ezmesinede dikkat et şeker oranları gayet yüksek yiyecekler.

süt tüketmeni tavsiye etmiyorum yulafı su ile biraz tarçın ekliyerek yemeni tavsiye ederim.Fıstık ezmesinede dikkat et şeker oranları gayet yüksek yiyecekler.
Yogurt ile yulaf karisimi daha yararli olmaz mi ?

her gün böyle beslenirsen bir kaç hafta sonra yumurtlarsın :D alternatiflerde ekle özellikle balık,baklagiller,sebze yemekleri yemicekmisin hiç.

her gün böyle beslenirsen bir kaç hafta sonra yumurtlarsın :D alternatiflerde ekle özellikle balık,baklagiller,sebze yemekleri yemicekmisin hiç.
Yagli pek yememeye calisiyorum.
Seker un zaten en cok uzak durduklarim.
Meslegim mobilya cok hareketliyim is yerinde haftada 4 gun antreman yapiyorum.
Boy 183 kilo 79 hedefim 85 kilo.
kilo alarak kas kutlemi arttirmayi hedefliyorum

Yagli pek yememeye calisiyorum.
Seker un zaten en cok uzak durduklarim.
Meslegim mobilya cok hareketliyim is yerinde haftada 4 gun antreman yapiyorum.
Boy 183 kilo 79 hedefim 85 kilo.
kilo alarak kas kutlemi arttirmayi hedefliyorum
bu şekilde planlı hareket ettiğin sürece hedefine er yada geç ulaşırsın bende şuan 80.5 kiloyum boy 178 bende 85 kiloya kadar çıkmayı planlıyorum

bu şekilde planlı hareket ettiğin sürece hedefine er yada geç ulaşırsın bende şuan 80.5 kiloyum boy 178 bende 85 kiloya kadar çıkmayı planlıyorum
Artik sabah kahvaltim 5x yumurta beyazi 4 dilim uno cok tahilli ekmek.
1 dilim sutas suzme peynir :D
insallah bakalim

günlük dozunu ayarlarsan sorun olmaz bende günde 4 dilim tüketiyorum karbonhidrat için güzel bir kaynak
Aynen bende sabah 3 veya 4 dilim.
Aksam 2 dilim gunu tamamliyorum :)

Yedigim ekmek tam tahilli bugday.
iyi karbonhidratlar arasinda
Tam tahilli ekmekler gercekten tam tahilli ekmekse problem yokta ben kendimden biliyorum bana hic masum gelmiyor hele hele uno'nun ekmegi.
Ben senelerdir migreni olan bir insanim, kan sekerimi olcturmeden tahmin edebilecek seviyeye geldim resmen, master degree. Insulini aninda firlatiyor bu ekmek.
Olmasi gereken tam tersi halbuki, kilo almak gibi amacin varsa göm tabii ama yag yakmak istiyorsan uzak durmani tavsiye ederim.

Tam tahilli ekmekler gercekten tam tahilli ekmekse problem yokta ben kendimden biliyorum bana hic masum gelmiyor hele hele uno'nun ekmegi.
Ben senelerdir migreni olan bir insanim, kan sekerimi olcturmeden tahmin edebilecek seviyeye geldim resmen, master degree. Insulini aninda firlatiyor bu ekmek.
Olmasi gereken tam tersi halbuki, kilo almak gibi amacin varsa göm tabii ama yag yakmak istiyorsan uzak durmani tavsiye ederim.
Ekmek olarak nasil bir marka tuketmeliyim?
Yagsiz kilo alarak hacimlenmek istiyorum.
kilom 79.5 hedef 85

Back
Yukarı