underworld.
Üye
Fıstık ezmesini sabah ye.
Ayriyetten öğünlere yoğurt ve salata da ekle.
Ayriyetten öğünlere yoğurt ve salata da ekle.
Vucüt fazla proteini değil fazla kaloriyi yağ olarak bırakıyorVucut fazla proteini direk yag olarak vucutta birakiyor.
Benim okuduğum yazılar fazla alınan proteinii yağ olarak vücutta bıraktığını okumuştumVucüt fazla proteini değil fazla kaloriyi yağ olarak bırakıyor
400gr protein 1600kalori yapr sadece 400gr protein yersen ve 1600den fazla yakarsan gene alamsssınVucuda günde 400gr proteinde alsanız yaga çevirmez arkadaslar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Normal öğünlerini ye 150 yerine 400 yap onu kaç kalori artae bilmem 3000 olsun 3800 diyelim o 800 gram saf proteinden yag olmuyor bir yazıda okumustum arastırma sonucu bu400gr protein 1600kalori yapr sadece 400gr protein yersen ve 1600den fazla yakarsan gene alamsssın
Dostum her araştırmaya inanmaa kalori fazlan saf proteinden bile olsa yağ kazanırsın saf protein dediginde anlamadım yağsız et falanmı kastettiginNormal öğünlerini ye 150 yerine 400 yap onu kaç kalori artae bilmem 3000 olsun 3800 diyelim o 800 gram saf proteinden yag olmuyor bir yazıda okumustum arastırma sonucu bu
Kaynağın söylediği; Aşırı kalori ister karbonhidrat olsun ister protein veya ister yağ olsun orası farketmeksizin yağa dönüşüyor diyor. Yani atıyorum benim almam gereken kalori 3000 protein ise 120 gram vs vs makrolarımı ve kaloriyi eksiksiz aldım üzerine gidip orada protein tozu içersem vücudun onu yağa dönüştürüp depolayacağı.Normal öğünlerini ye 150 yerine 400 yap onu kaç kalori artae bilmem 3000 olsun 3800 diyelim o 800 gram saf proteinden yag olmuyor bir yazıda okumustum arastırma sonucu bu
yağ yapmayıpta ne yapıyomuş onuda okusaydın keşke.Normal öğünlerini ye 150 yerine 400 yap onu kaç kalori artae bilmem 3000 olsun 3800 diyelim o 800 gram saf proteinden yag olmuyor bir yazıda okumustum arastırma sonucu bu
yoğurtlu pekmezi dene.3500e de fıstık ezmesiyle tamamlıyıcam beyler