Clean bulk sorularım

Vucut fazla proteini direk yag olarak vucutta birakiyor.

bu diyet programının adını öğrenebilir miyim

peki ben nasıl düşürücem proteini ya tavukları kesiyorum yine fazla bu bulgurdan dolayı felan nasıl yapabilirim?[DOUBLEPOST=1479748903][/DOUBLEPOST]
clean bulking.png

son olarak kaloriyi 2900 civarına çektim vücudum yağlanmaya cok musait 1-2 gün cheat yapsam ciddi bişekilde 1-1.5kg alabiliyorum karb 360gr yağ 70 gr proteinde 170 gr kadar alıyorum geri kalanlar supplementler

Son düzenleme:
Normal öğünlerini ye 150 yerine 400 yap onu kaç kalori artae bilmem 3000 olsun 3800 diyelim o 800 gram saf proteinden yag olmuyor bir yazıda okumustum arastırma sonucu bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dostum her araştırmaya inanmaa kalori fazlan saf proteinden bile olsa yağ kazanırsın saf protein dediginde anlamadım yağsız et falanmı kastettigin

Normal öğünlerini ye 150 yerine 400 yap onu kaç kalori artae bilmem 3000 olsun 3800 diyelim o 800 gram saf proteinden yag olmuyor bir yazıda okumustum arastırma sonucu bu
Kaynağın söylediği; Aşırı kalori ister karbonhidrat olsun ister protein veya ister yağ olsun orası farketmeksizin yağa dönüşüyor diyor. Yani atıyorum benim almam gereken kalori 3000 protein ise 120 gram vs vs makrolarımı ve kaloriyi eksiksiz aldım üzerine gidip orada protein tozu içersem vücudun onu yağa dönüştürüp depolayacağı.
http://www.livestrong.com/article/508706-what-are-excess-protein-fat-converted-to/

Kardesim hangi siteden yaptın bunu yada uygulama söylesende bizde yararlansak [emoji1303]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

30 gr yulaf 30gr kuru üzüm bir adet muz bir bardak süt toplam 433 kalori yapıyor yulafı boş yemekten böyle yiyerek daha fazla kalori almış ve açığını kapatmış olursun

E2003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sen bulguru pişirmeden mi yiyorsun? o oran nasıl çıkıyor çok merak ettim. normal bir bulgur pilav olarak yendiğinde 200 gramı 230 kalori 35 karb 5 gr protein içeriyor. bulguru nasıl tüketiyorsun?[DOUBLEPOST=1480067430][/DOUBLEPOST]işin garip tarafı 20 tane arkadaş yorum atmış 1 kişi bile çiğ bulgurun o besin değerlerine sahip olduğunu anlamamış mı. o 100 gram bulgurla 300 400 gram bulgur pilavı oluyor 1 tencere için 300 400 gram bulgur atıp 1 kilo civarı pilav elde ediliyor. sende şimdi karbonhidrat ve kalorim tam oldu diye sevinirken devasa bir açığın var haberin yok.
BULGUR ÇİĞ İŞLEM GÖRMEMİŞ BESİN DEĞERİ:
https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/bulgur/
BULGUR PİŞMİŞ BESİN DEĞERİ
https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/bulgur-pilavi/
Az mantığınızı kullanın şöyle şeyler yaparken belki yanılıyorumdur inşallah yanılıyorumda o bulguru çiğ tüketiyorsunuz da , sanmıyorum :D
Kalorinle bulk değil definasyon yapıyosundur dediğim doğru ise şuan.

Son düzenleme:
Vucutta proteinleri depolayacak bir sistem mevcut değil vucuda sindiremeyeceğinden fazla protein alırsanız bu yağ olarak depolanacaktır olay budur.Karbonhidrat değil ki bu glikojen depolarını doldursun

Fıstık Ezmesini Kahvaltına ekle birde tavsiye olarak 1 yemek kaşığı tahin iç bana kalırsa. Yağlanmadan korkma ancak doğal yağları tüket hindistan cevizi,zeytinyağ gibi

Back
Yukarı