Clean bulk sorularım

Adsız.png

clean bulk için uygunmudur 183 boy 81kg 13 yağ oranı
akşam yemeğide zaten antrenman sonrası

karb zaten 430 oldu korkuyorum birden cok yaglanırım diye cunku 100kgden 80 kgye dusutum be 13 yağ oranına indim ondan dolayı ben bu sekilde beslenince 2 ay kadar surede 95 kg %20 lerde gezen birisi olur cıkarım :D

Bu menu ile yaglanma %0 gibi gorunuyor dostum :)
Korkmadan yiyebilirsin de. 3300 kalori yetecegini sanmiyorum.
Senin ile benim boy kilo ayni hemen hemen.
Hareketsiz almamiz gereken kalori 2000 civari bir kalori var.
sen hem antreman yapip hem de buyumeyi dusunuyorsan biraz daha yemen lazim benim fikrim.

Kardeşim benim demek istediğim akşam ile öğle yemeğinin yerini değiştir :D Bende 48 kilo verdim ama 4 aydır k.hidrat yaklaşık 450 gram alıyorum fazla yağlanma yok , korkmana gerek yok :D

Gayet iyi 3500 kaloriye tamamlıyabilirsin ben günlük 3500 ü tamamlıyana kadar miğde durmuyor hacim icin iyi calıs antremanları uzun tutma 1 veya 2 bölge maks ağırlık 4 set 8-10 tekrar gayet iyi sonuc alırsın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Markasi ney. hangi markette buldun??

bide ben ne zaman yemeliyim yatmadan oncemi yemeliyim bu fıstık ezmesini[DOUBLEPOST=1479649813][/DOUBLEPOST]gold krem fıstık ta simdi baktım şeker varmış içinde ya :/ ama 100grında 10 gr şeker var
ben gunluk 40 gr yiyiceğime göre 4gr şekerden bişey olmaz

Efe kalorine uyarsa sıkıntk çıkarmaz.yeme vakti olarsk istediğin zaman yiyebilirsin.yemeden önce yemek seni yağlandırmaz total kalotrini tamamlamak olsun amacın öğünsıklığı ve zamanı önemli değil

bişey sorucam bu proteinin bu kadar fazla olması sıkıntı cıkarırmı?
Dostum fazla protein tüketimi iyi değil hem okadar fazla gerek de yok.kilonun 2katı katar yeterli hatta gene fazla ama garantiye al.0.8 1katı kadar yağ ve geri klanını karbonhidrat ile doldur.bulk döneminde natty sporcular için karb proteinden saha önemli

Back
Yukarı