Clean bulk acil yardım kilo alma

Tavuk göğsü mercimek çorbası esmer pirinç vs şeyleri yemeye başladım ve bunun yanında shake yapıyorum muz yulaf gibi besinleri karıştııryorum bu shake içine çikolata dondurma vs abur cuburları atsam genelde sağlıklı beslendiğim için sıkıntı olur mu yada cikolata yesem aşırıya kaçmadan ne kadar yemeliyim kilo almak istiyorum yağlanmadan kaloriyi tamamlamak için çikolata vs yemeyi düşünüyorum ?

Tavuklu pilav kepekli makarna gibi besinleride ekle kg almana yardımcı olacak çikolatada ye kg almana yardımcı olacaktır çikolata bol kg aldırır shake için googleda kg aldıran shakelerine bak onları yap geceleri yatarken ye kg alırsın

Tavuklu pilav kepekli makarna gibi besinleride ekle kg almana yardımcı olacak çikolatada ye kg almana yardımcı olacaktır çikolata bol kg aldırır shake için googleda kg aldıran shakelerine bak onları yap geceleri yatarken ye kg alırsın
çikolata kilo aldırır ama yağlanma yaparmı yağsız olmak istiyorum

Eti karam bitter nestle bittter nestle 1927 probis bisküvisi

Cici bebede kg aldırır hem shakee at hemde sütle ye bende yiyorum

Cici bebe güzel tat verir deniyorum arada bir ama kullanırken dikkat etmek lazım şeker miktarı biraz fazla olabiliyor. İçine nestle %82 kakao çikolatalardan vardı onlardan atabilirsin ama benim önerim 1-1.5 tatlı kaşığı kakao olacaktır çikolatadan daha güzel tat veriyor. Antremanlara devam beslenme güzel görünüyor iyi forumlar.

Back
Yukarı