Clean bulk 2 hafta ne olur bilenler.yardim

bekci allah razı olsun kardeşim ya gerçi hepiniz çok sağolun bu kadar insan bunu diyosa doğrudur o zaman ben 1-2 hafta daha aynen devam kaloriyi azaltmadan off günlerdede aynı beslenerek eğer kilo alımı durursa 200-300 arttırıcam yok devam ediyorsa hızlı kilo alımı biraz azaltırım bakalım duruma göre zaten bel çevremde değişmedi bu sürede şuanda

bekci allah razı olsun kardeşim ya gerçi hepiniz çok sağolun bu kadar insan bunu diyosa doğrudur o zaman ben 1-2 hafta daha aynen devam kaloriyi azaltmadan off günlerdede aynı beslenerek eğer kilo alımı durursa 200-300 arttırıcam yok devam ediyorsa hızlı kilo alımı biraz azaltırım bakalım duruma göre zaten bel çevremde değişmedi bu sürede şuanda
bu beslenmene göre zaten Kilo alabilecegini pek sanmiyorum muhtemelen kalori artirma yoluna gitmen gerekicek,kendine Zaman ver deneyerek gör ayrica hep ayni tartida tartil ,degisik tartilar kullanma,ve hep Sabah kalkinca Lavabo ihtiyacinin ardindan tartil böylece kesin sonuclar alirsin Sabah tartildiginla aksam tartildiginin arasinda 2 kg a Kadar oynamalar olur.

Back
Yukarı