Zizxy
Üye
Arkadaşlar 2 gündür clean bulk dayım.
Mesleğim mobilya işte hareketliyim üstüne haftada 4 gün antreman yapıyorum 3 gün dinleniyorum.
Boy 183 kilo 78-79 arası gel git halinde.
Sabahları yarımdan çok az büyük beyaz ekmeğin arasına 4yumurta beyazı sütaş süzme peynir (yemek kaşığı) 2 adet biber ve fıstık ezmesi Trabzon (1 yemek kaşığı)
Öğlen işte olduğum için bulkuma uygun yemekleri yiyorum çok yağdan kaçıyorum.
4kaşık yulaf 2 kaşık yoğurt yiyorum öğle yemeğim bitiyor böylelikle.
Akşam 8,30gibi antrenmanım başlıyor 7,30 gibi 6 kaşık yulaf 3 kaşık yoğurt yiyorum.
Antrenman hemen sonra protein tozu alıyorum.
Eve geçtiğimde 250 300 gr haşlanmış patates veya tavuk gögsü yada taşlık yiyorum. Yanında mutlaka ya yoğurt alırım 1 kase yada çoban salatası.
Bulgur yaparsa annem 1 tabak bulgur yiyorum protein tozundan sonra.
Bu şekilde beslenme menüsü çıkardım kendime.
Hergün olmasada öğle yemeğinde 1 saat sonra çifte kavrulmuş sarı leblebi yiyorum 1 paket (tadım)
Karbonhidrat tozu almayı düşünüyorum bilmem gereklimidir sonuçta bu sporda yeniyim.
Umarım yanlış bişeyler yapmıyorumdur.
Herkese sağlıklı sporlar.
Mesleğim mobilya işte hareketliyim üstüne haftada 4 gün antreman yapıyorum 3 gün dinleniyorum.
Boy 183 kilo 78-79 arası gel git halinde.
Sabahları yarımdan çok az büyük beyaz ekmeğin arasına 4yumurta beyazı sütaş süzme peynir (yemek kaşığı) 2 adet biber ve fıstık ezmesi Trabzon (1 yemek kaşığı)
Öğlen işte olduğum için bulkuma uygun yemekleri yiyorum çok yağdan kaçıyorum.
4kaşık yulaf 2 kaşık yoğurt yiyorum öğle yemeğim bitiyor böylelikle.
Akşam 8,30gibi antrenmanım başlıyor 7,30 gibi 6 kaşık yulaf 3 kaşık yoğurt yiyorum.
Antrenman hemen sonra protein tozu alıyorum.
Eve geçtiğimde 250 300 gr haşlanmış patates veya tavuk gögsü yada taşlık yiyorum. Yanında mutlaka ya yoğurt alırım 1 kase yada çoban salatası.
Bulgur yaparsa annem 1 tabak bulgur yiyorum protein tozundan sonra.
Bu şekilde beslenme menüsü çıkardım kendime.
Hergün olmasada öğle yemeğinde 1 saat sonra çifte kavrulmuş sarı leblebi yiyorum 1 paket (tadım)
Karbonhidrat tozu almayı düşünüyorum bilmem gereklimidir sonuçta bu sporda yeniyim.
Umarım yanlış bişeyler yapmıyorumdur.
Herkese sağlıklı sporlar.