Clean bulk çabam.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zizxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zizxy

Üye
Arkadaşlar 2 gündür clean bulk dayım.
Mesleğim mobilya işte hareketliyim üstüne haftada 4 gün antreman yapıyorum 3 gün dinleniyorum.
Boy 183 kilo 78-79 arası gel git halinde.
Sabahları yarımdan çok az büyük beyaz ekmeğin arasına 4yumurta beyazı sütaş süzme peynir (yemek kaşığı) 2 adet biber ve fıstık ezmesi Trabzon (1 yemek kaşığı)
Öğlen işte olduğum için bulkuma uygun yemekleri yiyorum çok yağdan kaçıyorum.
4kaşık yulaf 2 kaşık yoğurt yiyorum öğle yemeğim bitiyor böylelikle.
Akşam 8,30gibi antrenmanım başlıyor 7,30 gibi 6 kaşık yulaf 3 kaşık yoğurt yiyorum.
Antrenman hemen sonra protein tozu alıyorum.
Eve geçtiğimde 250 300 gr haşlanmış patates veya tavuk gögsü yada taşlık yiyorum. Yanında mutlaka ya yoğurt alırım 1 kase yada çoban salatası.
Bulgur yaparsa annem 1 tabak bulgur yiyorum protein tozundan sonra.
Bu şekilde beslenme menüsü çıkardım kendime.
Hergün olmasada öğle yemeğinde 1 saat sonra çifte kavrulmuş sarı leblebi yiyorum 1 paket (tadım)
Karbonhidrat tozu almayı düşünüyorum bilmem gereklimidir sonuçta bu sporda yeniyim.
Umarım yanlış bişeyler yapmıyorumdur.
Herkese sağlıklı sporlar.

Anladığım kadarı ile tam olarak düzenli beslenmiyorsun, evet beslenmene dikkat ediyorsun fakat mesela "Annem bulgur yaparsa yiyorum" diyorsun, yapmazsa o gün yemiyorsun mesela, veya leblebi de her gün olmasa da arada bir yiyorum diyorsun.

Senin Clean Bulk için alman gereken belli bir kalori vardır. Bunu her gün düzenli olarak alman lazım bir şekilde, her gün aynı yemekleri yemek zorunda değilsin, fakat kaloriyi üç aşağı beş yukarı alman lazım.

Sana tavsiyem bir adet mutfak tartısı al kendine, besinlerini bu şekilde tartarak her gün zenli olarak tüket.

Mesela 100 gram bulgur alıyorsun diyelim günde, bunu bir şekilde tüket gün içerisinde sonra kilon artıyorsa ona göre azaltıp çoğaltabilirsin, böylece ne kadar yediğini bilmiş olacaksın.

Ben mesela şu an 335 Gram bulgur yiyorum günlük, bu benim gün içerisinde aldığım en büyük karbonhidrat kaynağım, şimdi Bulk yaptığım zaman mesela kendimi tartıda kontrol ediyorum kilomun artışı durmuşsa eğer biraz daha artırıyorum.

Gunluk bulgur yiyebilirim ayni sekilde leblebi kuruyemiste.
Cok kilo almaktan korkuyorum. Yada soyle soyliyim aldigim kiloyu kasa cevirebilirmiyim diye endiselerim var.

Gunluk bulgur yiyebilirim ayni sekilde leblebi kuruyemiste.
Cok kilo almaktan korkuyorum. Yada soyle soyliyim aldigim kiloyu kasa cevirebilirmiyim diye endiselerim var.

Uzun vadeli Bul kyaparsan kasın her türlü gelişecektir, gücün artıyorsa zaten doğru yoldasın demektir.

Back
Yukarı