Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cla , bcaa ve l carnitin üçünü kullanmak zararlı mı?
Merhabalar cla , bcaa ve l carnitin ' i beraber kullanmam da bir sakınca var mıdır ?
Bir de bu üçünü hardline markasından alacağım önerir misiniz hard line' ı ?
Zararlı değilse nasıl kullanmalıyım ?
Cevaplar için teşekkürler
eğer sağlık probelmin yoksa 3 ürünü birlikte kullanmakta sakınca yok. hardline cla güzel ürün uzun süreli kullanımda faydasını görebilirsin spor ve dikkatli beslenme ile. kullanmakta olduğum ürün ayrıca tavsiye ederim yemeklerden 30dk önce 1er adet günlük 3 adet toplamda kullanabilirsin yada spor yapmadan evvel 3 tane denemeni tavsiye ederim. l-carnitin spordan 30dk önce kullanabilirsin likit olanlarından kullanmanı tavsiye ederim yada toz formda daha etkili oluyor ciddi oranda terlettirir. bcaa tabletse kullanım tavsiyesini dikkate al ama genelde 1 servisi spordan önce ve sonra olarak 2 ye bölüp kullanımı uygun. toz olan bcaa lar spor süresince yada bitiminde daha makbul. marka olarak hardline cla ve carnitinde oldukça popüler ve başarılı ama bcaa denemediğim için yorum yapamıcam.
eğer sağlık probelmin yoksa 3 ürünü birlikte kullanmakta sakınca yok. hardline cla güzel ürün uzun süreli kullanımda faydasını görebilirsin spor ve dikkatli beslenme ile. kullanmakta olduğum ürün ayrıca tavsiye ederim yemeklerden 30dk önce 1er adet günlük 3 adet toplamda kullanabilirsin yada spor yapmadan evvel 3 tane denemeni tavsiye ederim. l-carnitin spordan 30dk önce kullanabilirsin likit olanlarından kullanmanı tavsiye ederim yada toz formda daha etkili oluyor ciddi oranda terlettirir. bcaa tabletse kullanım tavsiyesini dikkate al ama genelde 1 servisi spordan önce ve sonra olarak 2 ye bölüp kullanımı uygun. toz olan bcaa lar spor süresince yada bitiminde daha makbul. marka olarak hardline cla ve carnitinde oldukça popüler ve başarılı ama bcaa denemediğim için yorum yapamıcam.
merhaba cevap için teşekkürler. O zaman şöyle kullanmam da bir sakınca yok .
Spordan 30 dakika önce l carnitin.
Spora başlamadan evvel 1 adet bcaa yı ikiye kırıp başlangıç ve bitişte.
Cla ise spora başlamadan 3 adet doğru anlamışım değil mi yanlışlık olmasın
spordan önce değil de 3 ana öğünden yarım saat önce alsan daha iyi olabilir ve ben hardline önermiyorum hiç özellikle carnitinini.Cla sı daha güzel ama ikisini birden musclepharm veya twinlab alabilirsen güzel olur
hardline carnitine şiddetle önermeme sebebi nedir amacım polemik yaratmak değil Hardline Carnifit
kastım bu üründür ve etkisini göremeyen varsa ya doğru beslenmiyodur spor yapmıyordur yada kanaatimce mucize bekliyodur 1 şişe sonra tüm kilolarından kurtulamadığı için hüsran yaşayıp önermiyodur yanlız bu ürün dışındaki diğer carnitine içerikli ürünleri içinse dozajları düşük pek etkili olmaz hemfikirim.
Yillardir vg yapiyorum cok siki da diyet yapiyorum gayet bilerek herseyi uyguluyorum merak etme turk mali olmasi zaten eksi oluyo ve ben faydasini o kadar gormedim bin kat daha guzel karnitinler var biraz arastir piyasayi hardline dan once