oliestranjeu
Üye
arkadaşlar mastürmasyonun kasların büyümesine veya antremanla ilgli bir zararı varmıdır ?
herkes için faydalı olacağını düşünüyorum bu konunun 

Bak kardeşim.Antrenmandan sonra zaten çok deli bir kas yıkımın olur hele hele supplement kullanmıyorsan kas istediğini alamıyacaktır ve baya bi zarar görür bide sen mastürbasyon yaparsan daha çok kas yıkımın olacaktır..Ve bu durumda ha antrenman yapmışsın ha yapmamışsın gibi bişey olur kesinlikle önermiyorum..Çok düşkünsen mastürbasyona en azından off günlerde yapmanı tavsiye ederimBu arada biraz seviyeyi aştık inşallah moderatör arkadaşlarımız silmez mesajımı ama bunlar doğrular...
İyi sporlar..
Ercin TT Supplementler toparlanma sürecini ortadan kaldıran materyaller değilmi?E bu arkadaşımız daha çok yüklenmiyormu vücuduna ?? E bide supplement almıyorsa daha fazla yormıyacakmı vücudunu ? her 2 türlüde yorulacaktır tabiiki..ama yinede atıyorum glutamine gibi çok önemli bi nimeti almıyosa bence yüklenmiş olacaktır vücuduna bu arada glutamine veya creatine nelerde var ?Etde var sanırsam kocaman bi 500 grlık etde 1 gr)
Şunu da eklemek istiyorum
Supplementler soy protein peynir altı proteininden üretilir benim bildiklerim bu..Proteini aldı diyelim Glutamine ?Creatine bunlarda kaldırır toparlanma sürecini en azından glutamine gerçekten ama gerçekten bir nimet..
Saygılar..
Bak kardeşim.Antrenmandan sonra zaten çok deli bir kas yıkımın olur hele hele supplement kullanmıyorsan kas istediğini alamıyacaktır ve baya bi zarar görür bide sen mastürbasyon yaparsan daha çok kas yıkımın olacaktır..Ve bu durumda ha antrenman yapmışsın ha yapmamışsın gibi bişey olur kesinlikle önermiyorum..Çok düşkünsen mastürbasyona en azından off günlerde yapmanı tavsiye ederimBu arada biraz seviyeyi aştık inşallah moderatör arkadaşlarımız silmez mesajımı ama bunlar doğrular...
İyi sporlar..
Başlayalı 3 ay olduğunu nerden bileceğim ?? İleri seviyeyse bunlar gerçekler ister kabullen ister kabullenme..Bide bu arkadaş mastürbasyondan bahsediyo daha fazla yoruyo vücudunu anlamamakta zorlanıyosun galiba ?
Kim demiş onu ya elini kaldırsan kas erir diyegöster onu bana vücutdan enerjiyi alır sadece..Ama antrenmandan sonra zaten bi kas yıkımı olmuyomu bence sağlıklı değil mastürbasyon sen kendi hakkını savunabilirsin ama bana kalırsa böyle..Bu arada 2 sene diyosunda insanın kendini ileri seviyeye atması insana bağlıdır bence
Artık ne zaman ağır programlar başlamıştır süpersetler başlar o zaman supplement nimetdir benim düşüncelerim bu genede herkezin düşüncesine saygım var eyvallah..
Tabiikide beslenilir haklısın ama onla uğraşamayan insan olabilir yemek hazırlamak vsvs gene en pratiği supplement ercintt bunu sende biliyorsun..