Cinsel Performans Antreman

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak eşimle cinsel ilişkiye girdiğimizde çok çabuk yoruluyorum şişman birisi değilim aksine zayıfım 2 senedir sporda yapıyorum ama çok çabuk yoruluyorum size sorum cinsel performansı arttırmaya yönelik egzersizleri paylaşırmısınız bu yorgunluğu üzerimden atmak istiyorum.İyi günler dilerim.

Hocam benim bahsettiğim fiziksel yorgunluk sanırım tribulus cinsel isteği arttırıyor bende cinsel istek var ama çok yorulduğum için devamlılık sağlayamıyorum.

Nefes ile ilgili sıkıntılar varsa doktora görünmelisin, yorulmadan kastın bel bölgesiyle ilgiliyse kalça hareketlerine özen gösterip kalçanı kuvvetlendirmeni öneririm.

Detaylı bilgi verebilirmisin Tribulus hakkında çok söylenti var kim kullanır kimde en iyi etkiyi eder

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cinsel gücü arttırıyor fakat bizim gibi genç insanlarda fazla bir etkisi olmuyor ama zevk süreni ve kaliteni arttırdığı kesin.Antremanlarda bir basamak güç verdiği de doğru.2 haftadır kullanıyorum mucize bir etkisi yok tabikide ama güç veriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

egzersiz hareketi soracak olursan kalça hareketlerine önem göstermeni tavsiye ederim. hip trust , deadlift türevleri , kettlebell swing gibi hareketler yardımcı olacaktır. ayrıca genel vücut kondisyonunu koruman faydana olacaktır. bu noktada kardiyoları ihmal etmemeni öneririm. özellikle HIIT tarzı kardiyolar genel olarak dayanıklığını artıracağından , dolaylı olarak sana fayda sağlayabilir.

Back
Yukarı