Bekci
Üye
Dünki pastaya bikaç ilave bilgi,pastanın yanlarına meyve koymayın keserken zor oluyor,ceviz ve badem kırıntıları iyi olur.
Pastayı kesmeden önce iyice soğutun,yarı donmuş olursa dondurma kıvamı oluyor.
Pastada hiç şeker yoktu,sadece protein tozundan gelen bir hafiften tatlı tadı vardı ama yeterli değildi(bunda benim karpuzun kelek olmasınında etkisi büyük)az daha tatlandırmak için alternatif bulmak lazım,ne bilim mesela bu resimdeki pastanın üzerinde biraz pekmez gezdirilse,o pekmez hafiften yanlardan aksa daha tatlı ve güzel bir görüntü olabilirdi.erimiş çukulata gibi görünür.
Pastayı kesmeden önce iyice soğutun,yarı donmuş olursa dondurma kıvamı oluyor.
Pastada hiç şeker yoktu,sadece protein tozundan gelen bir hafiften tatlı tadı vardı ama yeterli değildi(bunda benim karpuzun kelek olmasınında etkisi büyük)az daha tatlandırmak için alternatif bulmak lazım,ne bilim mesela bu resimdeki pastanın üzerinde biraz pekmez gezdirilse,o pekmez hafiften yanlardan aksa daha tatlı ve güzel bir görüntü olabilirdi.erimiş çukulata gibi görünür.