Cici bebe Coco pops vs.

Arkadaşlar supplement niyetine sabah kalktığımda(kahvaltıdan önce) ve yatmadan önce birer kase bazen iki kase süte katıp yiyorum. Amacım kilo almak ve alıyorum da fakat yağlanmak istemiyorum. Yaptığım ne kadar doğru bilmiyorum. Fikrinizi almak istedim.

Ve bunlar(cici bebe/coco pops) arasında hangisi daha iyidir?

Cici bebe'yi tercih ediyorum ben genelde yatmadan önce yiyorum sabah kahvaltıdan 1-2 saat sonra 'eti lifalif yulaf + nesfit ballı badem çıtır gevrek' yiyorum 3 aydır spor yapıyorum ilk ay 69 kiloydum şuan 75.4 kiloyum :D

Bir Cici Bebedir gidiyor, bu sporda Cici Bebe efsanesini kim çıkardıysa onun Allah belasını versin. :)

100 Gramında 430 kalori var ve sadece 5 gram protein var, şeker oranı ise 25 gram.

Kısacası bu sporda yeri olmayan, saçma sapan bir ürün.

Son düzenleme:
Bir Cici Bebedir gidiyor, bu sporda Cici Bebe efsanesini kim çıkardıysa onun Allah belasını versin. :)

100 Gramında 430 kalori var ve sadece 5 gram protein var, şeker oranı ise 20 gramdan fazla.

Saçma sapan bir ürün.
Hocam doğru diyorsun ama şimdi sütle karıştırınca protein değeri de artıyor. Bunu öğün yerine koymak yanlış tabii. Ben supplement derken protein tozu ile değil zaten karbonhidrat tozuyla kıyaslayarak dedim. Supplement kullanamayanlar için ucuz ve iş görür bence.

Ama şöyle bi durum da var. Adamın biri görüyor zayıf bi arkadaşı kilo almış. Soruyor nasıl aldın diye neler yedin falan. Adam sayıyo şunu şunu yedim cici bebe yedim diyor. Milletin aklında kalan cici bebe oluyo. Bu sefer gidip cici bebeye abanıyorlar sonuç hüsran. Demek istediğim doğru kullanıldığında aşağı yukarı karb. tozuyla eşit sonuçlar vereceğini düşünüyorum. Sorum da şu aslında. Cici bebe veya karb. tozu gibi gibi gıdalar kullanmak ne kadar doğru? Ben kullandım ve 63 kilodan 68 kiloya çıktım 2 haftada. Bu kadar kısa sürede 5 kilo almak yanlış gözükse de ben çok yağlanmadım. Kafam karıştı ve kullanmaya devam etsem mi etmesem mi diye ikilemde kaldım.

100 Gramında 430 kalori var ve sadece 5 gram protein var, şeker oranı ise 25 gram.

Kısacası bu sporda yeri olmayan, saçma sapan bir ürün.
Sporcu beslenmesi kısmına bişey diyemem ama yanında nutella ve ılık sütle de süper gidiyor namıssız [emoji16]

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gidipde sup gainer alanlar ileride pişman oluyo benım gibi kullandım kg alamadım aldım ama ilk kutuda 5 6 kg aldım dıger gaıerde almadım cici bebeyi vitamin konusunda kullanın derdım zaten bulktaysan şeker al agır ıdmanlala onu halledersın karbonhdrat konusunda efsanedır gidin profesyonel sporculara sorun gainer mı cici bebe mı derse maddı acıdan cıcıbebe der gaıner iştah da kesıyor cici bebe gece yatmadan yada atıştırma olarak da yıyebılırsınız

Back
Yukarı