Christian Bale

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan awerc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

awerc

Üye
20050426_machinist.jpg

Yukarıdaki resimdeki adam (Christian Bale) solda ki halden sağdaki hale 3 ayda gelmiş.Sağdaki halden soldaki hale de 7 ayda gelmiş ve ilaç falanda kullanmamış sadece düzenli spor yaptığı ve çok fazla yüzdüğü yazıyor.Zayıflamasını anlarımda o kadar kas 7 ayda nasıl yapılır bana biraz hikaye geldi ama yapılırsada nasıl yapılır.:)

sağdaki ile soldaki aynı adam olduğuna emin misin? çok farklı yüzleri değşmiş resmen kilo vermekten ve almaktan.. dağlar kadar fark var iki şahıs arasında :)

Bu konu daha oncede forumda konusulmustu..Konu acmadan once arastırma yapın bıraz..Ve bu adamlarla kendınızı bır tutmayın bence..

Makinist diye bir film için vermiş o kadar kiloyu.Bende öyle vücut olacak oscarı verseler o hale yine gelmem.:)

pardon ben adamın ismini yanlış yazmışım aramada çıkmamış.Ben zaten bir tutmuyorum ama boyum 1,80 57 kiloyum (sağdaki resime yakınım :)) 6 aydır vg yapıyorum 3 kilo alabildim.Bu adamalar binlerce dolar para döküyorlar vardır herhalde bi yolu sadece ilaçsız nasıl okadar olabilmiş onu merak ettim.

kardesim bu işin sirri beslenmede. Yeterince beslenirsen 7 ayda o vucudu rahat yaparsin.
Zayif olan biri vucudundaki gelismeleri takip edebileceginden psikolojik olarakta destekli bir sekilde olur hemde. 6 ayda 3kilo alabildiysen bir problem vardir awerc. Bence whey gainer al.
Yeterinmce beslenmiyorsun gibi gorunuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı