Cheat meal

Arkadaşlar 2 aydır cheat meal yapiyordum ama 1 ogun olduğu için şekere baya hasrettim. Ve bugün dayanamayıp 2 kase supangle ve 2 tane karam yedim kalori mi aşamamaya caliscam bugün birde bacak idmani var bakalım ne olacsk

Dun is yerine baklava gelmisti ve 6 adet baklavayi gomdum. Bugun antremandan sonra kardiyo ya abanicam.
Kendimi cok suclu hissettim yedikten sonra :D ama napalim yedigimiz hurmalar bi zahmet tirmalasin.

Dun is yerine baklava gelmisti ve 6 adet baklavayi gomdum. Bugun antremandan sonra kardiyo ya abanicam.
Kendimi cok suclu hissettim yedikten sonra :D ama napalim yedigimiz hurmalar bi zahmet tirmalasin.
Tadını çıkar yarışmaya daha cook var bizim hayatın tadını çıkarmalıyız[DOUBLEPOST=1482564641][/DOUBLEPOST]
yedin supangle var karamlardan sonra kaloriyi aşssanda diğer günler birazcık kalori açığı bırakırsın sorun olmaz furiospete aynı taktiği uyguluyor
Evet yarın 150 kcal aşağı inecem

Tadını çıkar yarışmaya daha cook var bizim hayatın tadını çıkarmalıyız[DOUBLEPOST=1482564641][/DOUBLEPOST]
Aynen oyle IKINIRIZ
Sonra yarismaya katilmican ya gom gitsin diyorum :)

Back
Yukarı