Cheat Day Hakkında

2 haftada 1 diyelim cheat day yapıcam mesela cumartesi günü.Bu gün canım ne isterse yesem tatlı,çikolota,börek,kızartma felan bir zararı olurmu yani tüm gün boyunca canım ne isterse yesem bir sıkıntı çıkarmı? Yediklerime dikkat ettiğim için sormadan yapmak istemedim bayada ihtiyacım var cheat day' e .

Bence cheatday değil cheatmeal olmalı. Bir öğün sadece:) ben o şekilde yapıyorum :) tatlı tüketmiyorum ama sağlam götürüyorum. son cheat mealde 2 büyük pizza götürdüm :) ayıptır söylemesi

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

2 haftada 1 diyelim cheat day yapıcam mesela cumartesi günü.Bu gün canım ne isterse yesem tatlı,çikolota,börek,kızartma felan bir zararı olurmu yani tüm gün boyunca canım ne isterse yesem bir sıkıntı çıkarmı? Yediklerime dikkat ettiğim için sormadan yapmak istemedim bayada ihtiyacım var cheat day' e .
bulktaysan 2 haftada 1 sıkıntı çıkarmaz ama definasyondaysan haftada 1 cheat meal ayda 1 cheat dey daha uygun olur bence

Sende tam gün yapıyorsun hocam. Ben bir öğün yapıyorum o bile suçlu hissettiriyor :)

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
eğer kardio yapıyorsanız çok sıkıntı değil aslında ben cuma günü 400 gr döner yanında ekmek falan yedim ertesi gün pasta yedim ama ana branş boks olduğu için sıkıntı yaşatmıyor bana bol kardiyo yani

Benim demek istediğim 1 gün boyunca tıka basa canım ne çekerse yemek istiyorum.Bunu kaç zamanda bir yapmam lazımki bir sıkıntı çıkmasın?

Yukarda mezarakabulun dediği gibi cheat day yerine meal yapmak daha iyi bence de. Tüm günü serbest bırakınca sonrasında toparlamak daha zor oluyor. Kendine haftada 2-3 serbest öğün sınırı koy ve bunu canının çok istediği şeyler için kullan. Misal işten çıktın canın lahmacun çekti, git 2-3 tane göm yanında bol yeşillik ve ayranla. Sonraki öğünü ona göre yeniden planla. Yada hesapta olmayan bir toplantı/yemek/görüşme çıktı kendini kısıtlama. Git güzelce ye ama sonraki günü yada öğünü ona göre planla.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yukarda mezarakabulun dediği gibi cheat day yerine meal yapmak daha iyi bence de. Tüm günü serbest bırakınca sonrasında toparlamak daha zor oluyor. Kendine haftada 2-3 serbest öğün sınırı koy ve bunu canının çok istediği şeyler için kullan. Misal işten çıktın canın lahmacun çekti, git 2-3 tane göm yanında bol yeşillik ve ayranla. Sonraki öğünü ona göre yeniden planla. Yada hesapta olmayan bir toplantı/yemek/görüşme çıktı kendini kısıtlama. Git güzelce ye ama sonraki günü yada öğünü ona göre planla.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
.
Ben 1 gün boyunca ne var ne yok yemek istiyorum örneğin ayda 1 kere bile yapsam çokmu sıkıntı olur?

Back
Yukarı