Hiç uzatmadan direk konuya gireyim
Boy 171 kilo 60
yaş 16
Amacım : Hacim kazanmak + Karın kaslarını görünür yapmak
Geçen gün konuştuğum bir abi bana şunları demişti
Karın kasları için sürekli kardiyo yapmalısın + yağlı besinlerden uzak dur
Fakat hacim kazanmak içinde iyi beslenmem gerekiyormuş sanırım [ okudugum yerlerde hacim kazanmanın beslenme ile olacağı yazıyordu ]
Nasıl aynı anda kilo alıp hemde karın kasları için kardiyo yapacağım ki?
burda takıldım
spora başladıgımdan beri kilo aldım fakat bu kilolar karnımada yansıdı hafiften
Şimdi size sorum
Aceba önce Hacim kazanmayı bekleyip [1 yıl falan ] Sonramı karın kaslarını çalışsam
Yoksa
Karın kaslarını güzelce çıkartıp sonradan Hacim için mi uğraşsam
Şuanki programımda Haftada 2 gün full kardiyo yapıyorum Diğer günler sadece ağırlık çalışıyorum [ toplam 6 gün gidiyorum ]
Birde hacim kazanmak için hangi besinleri bolca almam gerek Protein ağırlıklı besleniyordum spora başladıgımdan beri + günde 2.5 litre su en az
öğrenci oldugum için kahvaltı edemiyorum aceba kahvaltı gevrekleri sabah için nasıl olur ? gitmeden önce yiyebilirim sanırım sabah
kafa_kafa_kafa_
Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız ve cevaplarınız için
Boy 171 kilo 60
yaş 16
Amacım : Hacim kazanmak + Karın kaslarını görünür yapmak
Geçen gün konuştuğum bir abi bana şunları demişti
Karın kasları için sürekli kardiyo yapmalısın + yağlı besinlerden uzak dur
Fakat hacim kazanmak içinde iyi beslenmem gerekiyormuş sanırım [ okudugum yerlerde hacim kazanmanın beslenme ile olacağı yazıyordu ]
Nasıl aynı anda kilo alıp hemde karın kasları için kardiyo yapacağım ki?
burda takıldım
spora başladıgımdan beri kilo aldım fakat bu kilolar karnımada yansıdı hafiften
Şimdi size sorum
Aceba önce Hacim kazanmayı bekleyip [1 yıl falan ] Sonramı karın kaslarını çalışsam
Yoksa
Karın kaslarını güzelce çıkartıp sonradan Hacim için mi uğraşsam
Şuanki programımda Haftada 2 gün full kardiyo yapıyorum Diğer günler sadece ağırlık çalışıyorum [ toplam 6 gün gidiyorum ]
Birde hacim kazanmak için hangi besinleri bolca almam gerek Protein ağırlıklı besleniyordum spora başladıgımdan beri + günde 2.5 litre su en az
öğrenci oldugum için kahvaltı edemiyorum aceba kahvaltı gevrekleri sabah için nasıl olur ? gitmeden önce yiyebilirim sanırım sabah

kafa_kafa_kafa_
Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız ve cevaplarınız için