Cevaplarsanız Sevinirim .....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düzenli spor yapan ve Sürekli olmasada düzenli beslenen kişi kaç gün spor yapmazsa vücut erimeye başlar ?

Düzenli spor yapıp besleniyordum Oruc basladığı hafta spora 2 kere gidebildim

sonra ki hafta 1 kez gidebildim yorgun oluyorum.
bu hafta da 1 kez gidebilicem.Oruc zamanı beslenmeyede dikkat edemedim yaglı tatlı felan .

Psikolojik olarak eridiğimi düşünüyorum.

Fikirlerinizi bekliyorum .:(

NOT: FORUMDA ARAMA YAPIP KONU AÇTIM.

Neden haftada 1 veya 2 kez gidebiliyorum diyorsun ? İftardan sonra koltuğa uzanmayıp hemen hazırlanıp çıkarsan ne yorgunluğun farkına varırsın nede mayışırsın. Ben haftada 4 gün çok rahat bir şekilde gidiyorum. Erime konusunda bende senin gibi hissediyorum :D ama dediğin gibi psikolojik birşey :) daha 2 hafta oldu oruç tutalı 2 haftada vücut erir mi sence? :D

Yani kas erimeye başlar demek bir buzun erimesi gibi bir şey değil.He yeri geldi senin 50 cm'lik bir kolun varmı_? Yoksa sıkıntı tinnee kardeşim hadi görüşürüz.

vucuttan düşme kişiden kişiye değişir. ben oruç tutttuğum zaman 1 hafta iyi gidiyorum 2. haftada çöküş başlıyor bende sonra devamı geliyor. Ama beslenerek spor yapmasan 1 ay gider gibi benim vucut

İnsana psikolojik olarak eriyor gibi geliyor spor yapınca kendini bir mutlu kuvvetli hissediyor onun gibi birşey ama 2 hafta bile yapmasam eridi gibi geliyor :D

Aslında bu o anki antrenman seviyene ve genetik yapına bağlı bir şey. Sıkı bi definasyon dönemindeysen vücudunun sarkması biraz zaman alır ama hala antrenman düzeyini arttırmaya çalışırken bırakırsan daha çabuk deforme olabilir kaslar.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı