Cevaplarınızı bekliyorum!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan virus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

virus

Üye
Arkadaşlar 8 ay vücut geliştirme ile uğraştım göğüs kaslarım kol kaslarım hacim olarak baya gelişmişti fakat vücut geliştirmeyi 1 ay önce bırakmak zorunda kaldım ve kaslarımda büyük oranda küçülme oldu. merak ettiğim konu şu tekrardan vücut geliştirmeye başlasam 1 ayda kaslarım eski hacmine kavuşur mu? :confused: Cevaplarınızı bekliyorum..

8 ay çalışıp hacim kazanıpta 1 ay gibi bir sürede geri kaybetmek söz konusu olamaz bence. Küçülme olsa bile 1-2cm yi bile çok zor bulur. Zaten 1 ay gibi bir sürede güçten biraz düşersin onuda geri kazanman çok kısa olur arkadaşım kafana hiç takma derim

zaten kol kaslarımda pek küçülme yok ama omuz ve göğüs kaslarımda gözle görünür şekilde küçülme var hiç zorlama görmüyo 1 aydır o yüzden olabilir mi ve spor salonuna gitsem 1 ayda eski hacime kavuşurmuyum merak ettiğim konu bu..

Başta söyliyim Body çok nankör bir spordur :D 5 yıllık çalıs 1 yıl çalışma 5 yılın boşa gider :)

ama 1 aydan pek zarar geleceğini zannetmiyorum 1-2 haftada toparlarsın merak etme :D

1 ay sonra eski hacmine kavuşursun. :)

Back
Yukarı