Cevap verdiğiniz konu: 16 yaşındayım uzamak(veya kompleksimi yenmek) için ne yapmalıyım

Arkadaşlar 16 yaşındayım boyum 176 arkadaşlarımın boyu 182 185 civarı okuldayken komplekse giriyorum 190 biri yanımdayken kendimle kıyaslıyorum. Boy konusuna fazla saplanmış durumdayım. Her gün süt içiyorum haftada 2 basketbol oynuyorum. Sizce growth supplementleri kullanmalı mıyım? Annem 175 Babam 170 boyundalar. Dayılarım 202 195 190boylarında. Growthormone kullanan varsa da sonucunu paylaşabilir mi? Teşekkürler

Kardeşim çok saçma şeylere takıyorsunuz benim boyum da 178 ne gerek var 180 - 185 olmaya :D Hem boyun da ideal.
Daha 16 yaşındasın uzarsın 18 yaşına kadar 4-5 cm sıkıntı yapma.[DOUBLEPOST=1496569653][/DOUBLEPOST]Hem bu boy sana avantaj da katar düşün sevgilin oldu sen 185 oldun diyelim kız 162-164 dev olmaya gerek yok 175-180 ideal boylar :D

Son düzenleme:
Kardeşim çok saçma şeylere takıyorsunuz benim boyum da 178 ne gerek var 180 - 185 olmaya :D Hem boyun da ideal.
Daha 16 yaşındasın uzarsın 18 yaşına kadar 4-5 cm sıkıntı yapma.[DOUBLEPOST=1496569653][/DOUBLEPOST]Hem bu boy sana avantaj da katar düşün sevgilin oldu sen 185 oldun diyelim kız 162-164 dev olmaya gerek yok 175-180 ideal boylar :D
Sağolasın:)

Sana bir avantajını daha soyleyeyim senin kas eklemen daha kolay boyun o arkadaşlarına bakarak kısa olduğu için :)

benim boyu 183 gösterişten başka bir avantajı yok kuvvetli beslen aktif ol zıplamalı sporlar yap olabileceğinin en iyisi ol. sonra da aklını faydalı şeylere tak

Bence en güzeli (tamamen kişisel fikrim), 1.77,1.78 lik boy.
Erkeği en güzel gösteren boy bence bu. Ben de 1,90 a yakınım ama 1.75-1.80 arası olmak isterdim.

Lütfen değişelim:D
Öyle diyorsun da, karşına çok sevdiğin ama kompleksli bir kız da çıkabiliyor.
Ben bir kızı sevmiştim, kızın boyu 1,55 idi...Kız yan yana gezmeye fazla tahammül edemedi:)

Kadınların beğendiği erkeklere bakın(Brad Pitt gbilere) genelde 1.75-1.80 aralığıdır. Kadınların, uzun boylu erkeklere olan düşkünlüğü, 1,90 ve üstü için değildir genelde
Spora gelince, senin boyun, kasları daha iyi gösterir. 1,90 lık adama göre ayrıca daha çevik olursun. Avantaj senden yanadır genelde.

Öyle diyorsun da, karşına çok sevdiğin ama kompleksli bir kız da çıkabiliyor.
Ben bir kızı sevmiştim, kızın boyu 1,55 idi...Kız yan yana gezmeye fazla tahammül edemedi:)

Kadınların beğendiği erkeklere bakın(Brad Pitt gbilere) genelde 1.75-1.80 aralığıdır. Kadınların, uzun boylu erkeklere olan düşkünlüğü, 1,90 ve üstü için değildir genelde
Spora gelince, senin boyun, kasları daha iyi gösterir. 1,90 lık adama göre ayrıca daha çevik olursun. Avantaj senden yanadır genelde.
Olsun 190 boyun havası başka ya

Kardeşim boyun çok ideal olmasada ideal basketbol oyna sana vereceğim en güzel tavsiye
19 yaşına kadar uzarsın 1.81-1.82 olsan kafi
benim boyum 191 sevgilimin boyu 169 sarılmak için takla atıyorum öyle düşün :D
vücut yaparsan ve fazla aşırıya kaçmazsan boyun uzun görünür
ve önemli olan boy değil unutma ;)

Back
Yukarı