Cellmass Hakkında Mutlaka Okuyun !

Mythe

Üye
arkdaşlar herkese selam
supplementpolice.comda yaptığım araştırmada 2007 yılında yapılmış bi teste denk geldim.test bsn cellmas ve vpx shotgun ürünleri hakkında.ürünler 1 sınır tehlikeli bulunmuş.
Class I defects are potentially life-threatening or could cause a serious risk to health.
yani potansiyel olarak yaşamı tehdit edebilicek sağlık için riskli grubuna alınmış..
tabiki body sporuna hepmiz meraklıyız ve bu ürünler olmdan olmuyor.
ama ben yinede sizleri bilgilendirmek istedim.çünkü sağlık herşeyden önce gelir.
bahsettiğim analizin linki buyrun bakın..

http://www.tga.gov.au/recalls/2007/vpx.htm

nutrexin yag yakıcısıda yasaklanmış aynı sitede , yohibimine içerdigi için yasaklandı diyor , bu madde vucut için zararlı maddemidir ? ben yag yakıcı her supplementin içinde görüyorum bunu eger dışardan alınması zararlıysa nasıl ek besinlerin içine konabiliyor ?

Peki N.O Xplode,Super Pump?

no explode diilde superpump içinde turkestrone die bi madde kutunun üzerinde belirtildiinden fazla çıkmış..söylenene göre 0.2 mg dan fazlası zararlıymış.ki kutuda belirtilen zaten 0.2 mg.
ama gasparinin ceosu rich gaspari çok sert bi cvp vermiş bu analizi yapanlara..
sizi dava edicem falan..gasparinin bilim adamlarıda 0.2 diil 10 mg bile olsa anca bi sineği öldürür falan demiş...bende super pump kullanıyorum bu tarz mg olrak çok düşük maddelerin çok zarar vericene inanmıyorum.

geçen yabancı forumlara bakıyordım herkes ''MRI black power'' galiba ole bi ürünü övüyor..superpump,noxplode la rahat kapışır hatta daha iyi diyen var...

Bu iki ürün 'coumarin' adlı madde içeriyormuş. Böbreklere ve karaciğere zararı var bu maddenin.

Back
Yukarı