Alt tarafı figüranlık için çağıracaklar ilginç özelliğe gerek yokAynen ilginc bir ozelligin olmali bence
Kiloyla alakası yok bence figüran olarak çağırıyorlarmış zaten genelde tipin pek önemi yok ama ilerisi için tip ve fizik lazımAjansa obezleri de alıyolar mı, şuan sen söyleyince benim de içime ümit doğdu.
Yüzümün güzel olduğunu söyleyenler oluyo tatlı bi tipim varmış.
Yoksa şansımı kilo verdikten sonra mı denesem
Her ajansada kayıt olma derim çünkü dolandırıcı çok piyasada araştırmadan başvurmaevet ama büyük bi şehre gidip gelmem çok pahalıya patlar. O yüzden en iyisi memleketime döndüğümde çünkü benim memlekette 1 veya 2 tane cast ajans var diye biliyorum.
Ünlü olmak konusunda haklısın ama televizyonda görüyoruz ne tipler var oynayan , yakışıklı/güzel olup rol yapamayan ya da tipsiz olup kral rol yapanlar var o yüzden kimse umudunu kesmesin ha bana sorarsan hobi için yapıcam ama önüme böyle bi şans çıkarsa değerlendiririm tabi kiBiraderim unlu olmak icin ilginc bir ozelligin olmasi dedim zaten ayrica Allah her şeyin hayirlisini versin elinizden geleni yapin
Iste bu yuzden iyi bir goruntun varsa degilde ilginc bir ozelligin varsa dedim en iyisini yaparsın hobi olarak ugrasmakla umut bağlamamak her halukarda iyidir kaderinde varsa olursun elbetHer ajansada kayıt olma derim çünkü dolandırıcı çok piyasada araştırmadan başvurma
Ünlü olmak konusunda haklısın ama televizyonda görüyoruz ne tipler var oynayan , yakışıklı/güzel olup rol yapamayan ya da tipsiz olup kral rol yapanlar var o yüzden kimse umudunu kesmesin ha bana sorarsan hobi için yapıcam ama önüme böyle bi şans çıkarsa değerlendiririm tabi ki
Her ajansada kayıt olma derim çünkü dolandırıcı çok piyasada araştırmadan başvurma