Casein, Whey, Amino Kullanımı

Arkadaşlar Normalde bu 3 ürünü şu şekilde kullanacağım

Yatmadan Hemen Önce Casein
Sabah Kalkar Kalkmaz Whey 15dk sonra kahvaltı
Ant. 1 Saat Önce Whey
Ant. Hemen Sonra Aminoasit.

fakat şöyle diyorum bu forumda çoğu arkadaş sabah kalkar kalkmaz whey için şu yorumu yapıyor, proteinsiz kalmış vücudu hemen protein ile desteklemek, bu görüşe göre akşam yaterken casein aldığım zaman sabah kalktığımda whey almaya gerek yok çünkü gece vücut proteinsiz kalmamış ki sabah kalkınca direk yumurta yiyiorum ve 4-5 saat sonrada spora gidiyorum zaten.. bu da demek oluyor ki zaten 3-4 saat sonra içeceğim whey
diyorum ki bende casein kullandığım zamanlar sabah kalkar kalkmaz whey almayım ?

Son düzenleme:
Bence Kalkar Kalkmaz Kullanmana Gerek Yok . Yani Ben Olsam Kullanmazdım . Kahvaltıda Yağsız Peynirimi Yumurtamı yerim . Yani Protein ağırlıklı kahvaltı yaparım.

Bu Arada Bir yanlışlık yapıyorsun . Antremandan Önce Amino Asit Antremandan Sonra Whey Kullan

neden peki ? aminoasit wheyden daha çabuk karıştığı için o şekilde yapmayı düşündüm ben ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:50 ----------

ayrıca kombinasyona ant. sonra 1ölçek creatin koymayı düşünüyorum

Yatmadan önce casein kullan. Antreman öncesi ve sonrası amino asit. Antremandan sonra whey protein kullan. Wheyi antreman sonrası kullanmanın nedeni vucüt antremandan sonra yenilenmek için ham maddeye ihtiyacı olur. Sen whey protein alarak kana hızlı karıştığı için vucütün kendi dokusunu yakmadan iyileşmesine için gerekli hammaddeyi sağlamış olursun.

ant öncesi ve sonrasında amino asit kullanamam o kadar bütçem yok :) hepsi aynı anda bitsin istiyorum çünkü. antreman öncesi amino sonrası whey olarak kullanırım artık. ant önce 45dk da creatin alacağım.

Back
Yukarı