Jaimelannister
Üye
Arkadaşlar 4 aydır cardio yapıp düzenli besleniyorum ama hala istediğim kiloya ulaşamadım. bu carnitin denilen yağ yakıcının fiyatı ne kadar ve nasıl kullanmalıyım? eczanelerde bulabilir miyim? bilgi verirseniz çok sevinirim.
Selam ben yeniyim Carnitin hakkında soru sormak istiyorum da nereye yazacağımi bulamadım deniyorumArkadaşlar 4 aydır cardio yapıp düzenli besleniyorum ama hala istediğim kiloya ulaşamadım. bu carnitin denilen yağ yakıcının fiyatı ne kadar ve nasıl kullanmalıyım? eczanelerde bulabilir miyim? bilgi verirseniz çok sevinirim.
carnitin mucizevi bir çözüm olsa alabilen kimse kilolu kalmazdı. Kilo vermek için düzenli beslenme değil harcadığınızdan az kalori almanız gerekir, 4 aydır kilo vermediyseniz kalori alımınızı daha düşürmeniz gerekecektir bunun başka bir çözümü yok. Fatsecret tarzı bır uygulamayla kalori ve makro takip edebilirsiniz ya da basitçe daha az yiyebilirsiniz.Arkadaşlar 4 aydır cardio yapıp düzenli besleniyorum ama hala istediğim kiloya ulaşamadım. bu carnitin denilen yağ yakıcının fiyatı ne kadar ve nasıl kullanmalıyım? eczanelerde bulabilir miyim? bilgi verirseniz çok sevinirim.