cardiosuz yağ yakmak mümkün mü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dhizli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dhizli

Üye
selam arkadaşlar

şu an %12 yağ oranım var,

%8-9lara düşürmek istiyorum ancak cardio yapamıyorum astm olduğundan dolayı, 3-5 dakika spinning yapayım koşayım nefesim daralıyor, göğsüm sıkışıyor.

e yürüsem heralde bi 2-3 saat yürümem gerekir yağ yakımının başlaması için.

sizce ne yapmalıyım

antrenman öncesi 10 15 dk bisiklet yap ondan sonra agırlıga başla yag oranın fazla degil zaten yag yakarsın agırlıgıda arttır

Giren kalori çıkan kaloriden az olsun, karbonhidrat alımı olabildiğince azaltılıp, protein ve kaliteli yağ alımı arttırılsın, haftada 3-4 gün de 40-60 dakikalık tempolu yürüyüş yapılsın yeterli olur.

Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki, serbest ağırlıklarla çalışmak çok güzel yağ yakıyor. Ama ağırlıklar çok fazla zorlayacak şekilde olmayacak. Çalışmadan yaklaşık 10 dk öncede elma sirkesi içtin mi çok sağlam yağ yakarsın.

Düzgün yapılan sert bir ağırlık antrenmanından sonra vücud 48 saat boyunca yağ yakar .

Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki, serbest ağırlıklarla çalışmak çok güzel yağ yakıyor. Ama ağırlıklar çok fazla zorlayacak şekilde olmayacak. Çalışmadan yaklaşık 10 dk öncede elma sirkesi içtin mi çok sağlam yağ yakarsın.
elma sirkesi ne kadar içilmeli ?

Kardiyosuz yağ yakımı mümkün, günlük kalori miktarını düşürmen yeterli. Sadece yeterli protein ve yağ almaya dikkat et.

10-12 gibi tekrarlarda da nefes darlığı oluyor mu?

elma sirkesi ne kadar içilmeli ?

Elma Sirkesi çok serttir. O yüzden suyla karıştırmanda yarar var. Ben 1.5 litre suyun içine 4 parmak kalınlığı kadar elma sirkesi koydum. Antrenmandan önce içiyordum, onun haricinde gece yatmadan önce, okula yürüyerek gideceğim zamanlarda, bazende gün içinde yudum yudum alıyordum. Ancak antrenmandan önce yaklaşık 1,5 su bardağı kadar içiyordum.

elma sirkesi falan boşuna midenizi bozmayın.. sağlam ağırlıklara girin ve süper set uygulayın . antreman öncesi bi fincan kahve de yeterlidr

elma sirkesi falan boşuna midenizi bozmayın.. sağlam ağırlıklara girin ve süper set uygulayın . antreman öncesi bi fincan kahve de yeterlidr

Elma sirkesi mideyi bozmaz. Ben kullandım zamanında, yararını gördüm. Arkadaşa naçizane tavsiyemdir.

Elma sirkesinin insülin salınımını azalttığı düşünülüyor. Bu da teorik olarak tokluk süresini uzatmalı. Zararı dişleri aşındırması, dişini seven içmesin elma sirkesi falan.

Aynı etkiyi lifli, sağlıklı yiyeceklerle almak varken sirke mirke kullanmayın.

Dediklerinize katılıyorum.

Ancak elma sirkesinin yağ yakmada ki katkısı azımsanacak gibi değil.

Back
Yukarı