Arkadaşlar önce konuya baktıysanız lütfen yorum yapmadan gitmeyin çünkü çok bunalımdayım
artık sinir kırızi geçiricem 
artık bu sorun bende takıntı oldu öncelikle kafam çok karıştı heryeri araştırıyorum kimisi diyo kas çalışması yaparsan yagların üstüne kas inşa edersin, peki ben gögüsümü eritmek için ne yapıcam dambılla çalışmam gerekmiomu? cardio bütün bölgedeki yagı eritirmi(örn:göğüs,göbek)?dambıllarla kas çalışması yapsam zararı olurmu kol bölgesi için?nasıl beslenicem ben hiç bişe yemeden durabilirim ama diyolar halsiz düşersin kilo veremessin diyolar ozaman ne yemem lazım kafayı yiyicem artık duh17 yasındayım 1.80 boy 86 kg yim günlük 45 dk koşuyorum dambıllarla calışıyorum yetmezmi siz söyleyin bişiler lütfen okullar açıkken çalışamıyodum kapandı nasıl çalışıcagımı bilmiyorum ne olur yardım edin uzman birisi söylesin 3 ayda eritelim su yagları ne oldur..bide evdew koşu bandı,bisiklet,mekik çekme aleti,dambil 2 tane 5kg lık,birde yay var spor salanuna gideyimmi sizce ? bunlar yetemi?beslenme konusunda ne yemeliyim bi yandan çok yesem kilo alırım diye korkuyorum öbür yandan veremessin diyolar şaştım kaldım günde saat 6 da 45 dk koşsam nasıl olur koşudan sonra 50-100 mekik çeksem dambıllarla çalıssam nasıl lütfen yardım...zaten tatilin bitmesine az kaldı sizin yorumlarınızı bekliyorum acil ama lütfen NE DERSENİZ YAPARIM YEMEM,İÇMEM KOŞARIM HER ŞEYİ YAPARIM YETERKİ SİZ SÖYLEYİN BEN HAZIRIM ..weightlifterdumbelllls