lonelywolf
Üye
merhaba arkadaslar 4-5 yıldan beri sporla iç içeyim bu amaçlar yıllar icinde degisti öncesinde fitness sonra powerlifting sonrasında crossfit bu zaman zarfında sakatlanma sayım 3ü gecmemistir. suan icinse karısı temel bi antreman düzeniyle gidiyordum ve uzun zamandır vucudu dinlendirmemiştim bayramdan bi hafta önce ve bayram tatili ile birlikte yaklasık 2 hafta ara verdim. Salonun acıldıgı ilk gün kalça arka bacak ve sırt antremanı yaptım antremanın ilk hareketi standing calftı o gün gün içinde hamlıga dair bir sıkıntı yoktu gayet iyiydim hemen ertesi gün ise omuz triceps agırlıklı bi antreman vardı birazda sevdigimden dolayı olimpik halterde olan clean jerkin parmak ucuyla dizden vurdurmalı shrug hareketini çalıştım ve akşam oldugunda calflarım son set bittiginde pump olur misali iki bacagımda pumplu şiş kalmış durumda ve yürümekte zorluk cekiyorum yürüme cabasında bulundugumda dizim hafif kırık kalıyor tam basamıyorum bu yürüyüşle hastaneye gitmeye suan cekniiyorum bu konu hakkında işe yarıcak tavsiyesi olan varsa söylerse seviniriim