Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Alt bacak yani calf kısmım çok kalın nasıl inceltebilirim? Hiit kardiyo yapıyorum. Şunu da sormak istiyorum koşmak, jumping jack vs hareketleri alt bacağı kalınlaştırır mı? İncelmesi için neler önerirsiniz?
Merhabaa. Boy kilo felan hakkinda bilgi verirsen daha sağlıklı yorum yapilir bence. Cunku eger yagli bir vucudun varsa sen zayıfladikca tabiki de alt bacaginda vucuduna orantili olarak küçülür ölçü olarak.(ama yine de mucize bir küçülme bekleme bence ). Ama kilolu degilsen malesef biraz zor calflerin incelmesi. Çünkü orası biraz genetik bir bölge. Benimde seninkinin aksine calflerim cok ince ne kadar kilo da alsam calf de çalışsam pek de fazla gelişmiyor.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boyunuza gore kilonuz gayet normalmis zaten . Yani calf kasinizin ustunde yağ oldugunu sanmıyorum. Malesef dedigim gibi üstte yag dokusu olmayinca calf inceltmek imkansiz gibi birşey.
Bence şanslısiniz ama calflerinizden dolayi [emoji4]
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi