BURUN KANAMASI ?

yaklaşık 5 sene çektim burun kanamasından çKIılcal damarların ince olabilir veya burun içinde yara olabilir . Ameliyetlık durum bile olabilir eğer çok sıksa .doktara gözükmende fayda var. Burda çözüm bulamazsın

Dostum kusura bakma ama burda anladığım şey ; "Ooovv bakın ben bir canavarım ağır kaldırdım hakkını verdim idmanın ve burnum kanadı ! Ben sertim !" belki demek istediğin bu değil ama sırf "amk" kısaltması yüzünden böyle düşünmüş olabilirim. Soruyu ciddiye alırsak eğer yanlış nefes alıp vermeden de kaynaklanabilir. İyi forumlar.

Çok zorlayınca antrenman sırasında olur diye biliyorum ben.O nirvanaya ulaşmakta zordur.Sağlık sorunu olabilir.Çok sık olmaya devam ederse doktora görün tabi ki de biz bir şey diyemeyiz.

Ayni sorun bende de vardi. Yalniz antreman sonrasinda degil de en ufak bir darbede kanama yapiyordu. Doktor, kuru burun teşhisi koydu. Burunun ici yeterince nemli olmadigi icin kilcallar catlayip kanama yapiyordu. En kisa surede bir kbb uzmanina gorunmenizde fayda var. Cunku burun kanamasinin cok farkli nedenleri olabilir.

Back
Yukarı