Burcunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jkdo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Burcunuz?

• Total voters
    114
Ne cekiyorsam burctan bence :P balik

ASlinda hic sallamam burclari ama sanirim karakterim burcuma uyuyormus.

Forumdaki tek oğlak benmişim meğer :)

Oğlak
ParZ
1 1,56%

İnanıp inanmamak tabiki sizin bileceğiniz iş ama doğum anındaki yıldızların ve gezegenlerin konumunun, kişilik üzerinde etkili olduğu uzun süredir biliniyor.

Burçları kişilik üzerinde etkilidir. 12 burç var bu tüm insanların 12 tip olduğu anlamına gelmiyor tabiki. bir kaç dakika aralıkla doğan ikizlerin bile kişilik farklılıkları gösterdikleri doğal. ancak belli dönemlerde doğan insanların ortak özelliklerinin olmasıda tesadüf değildir. her burcun özelliği farklıdır kimi neşelidir kimisi kıskançtır kimisi bonkör kimisi düzenlidir kimisi çok konuşur. aslında yıldız haritaları oluşturulurken sadece güneş burcunuz işe katılmaz bunla birlikte ay burcunuz yükseleniniz ve diğer gezegenlerin konumuda önem kazanır.

uzun bir konu ama astrolojiye inanırım kişilik özellikleri bakımından ama geleceği söylemesi konusunda inanmam. geleceği hiçbir astrolog söyleyemez. gazete köşelerindeki yorumlar ve tahminler havadır.
ben ikizlerim yükselen aslan ay burcu ise yengeç. :)

Aslında her burcun iyi ve kötü tarafları vardır. Bu sadece sizin gözünüze batıp batmadığıyl alakalı bir şeydir. İyi burç kötü burç yoktur. Hepsi birbirini tamamlar aslında. Bu yüzdendirki Horoscop halka şeklinde çizilir. Bir bütünü tamamlar. Evet kimi burçlar daha duygusaldir diğerleri daha akılcıdır vs. Dolayısıyla burcunuzun ( ya da sizin ) olumlu yada olumsuz yönlerini bilip bhunların üstüne yoğunlaşabilirsiniz. Böyle bir arrtısı olabilir. Mesela ben ikizler olarak benim en sorunlu gördüğüm tarafım sebat gösterememem. Bir işe başlarım ama iş ne zamanki zorlaşır aşamayacak gibi olurum o zaman bırakırırım. Ama boğalar öyle değil ya oğlaklar. onların elinden kurtulmaz hiç birşey.

Birinci gidiyoruz KOVA :D

Back
Yukarı