merhabalar arkadaşlar 2 senelik supplementsiz v.g hayatıma başlangıç olarak dün gnc adlı magazadan aldıgım metapure zero carb whey vanilyalı protein ile devam etmeyi düşündüm tabiki tozu içene kadar antremanımdan 30 dk önce o 1 ölçek tozu içmek tam olarak bir işkenceydi neyle karıştırdın diye sorarsanız suyla karıştırdım tadı inanılmaz derecede berbattı. zorla içebildim fakat antreman sırasında midedeki gazdan dolayı agızıma tadı geldiği anda migdem agızımdan çıkacak mış gibi oluyordu. antremandan 10 dk sora sütle karıştırıp içmeyi denedim burunumu tıkadım ve bi fon dip yaptım şişeyi indirdiğim anda miğdemde sabahtan aksam 7 e kadar ne varsa hepsinin çıktıgını gördüm iğrenç bir tadı vardı ve şuan hala midem bulanıyor 1 ölçek başka bir arkadaşıma verdim bugün sabah oda aynı şeyleri yaşamış... sizce arkadaşlar ben bu ürüne 117 tl ücret ödedim artık içmemek olmaz gibi geliyor bana ama sizce neyle karıştırmalıyımki tadını bastırmalı ? fikri olanlara şimdiden teşşekürler bu arada konuyu yanlış yere açtıysam Adminlerden ve moderatörlerden özür diliyorum.