Bunun mantıklı bir açıklaması var mı ?

ulan 5 kg yağ deil hayatında hiç müsabaka sporu yapmamış insanlar konuşuyor burda adam akıllı boks kickbox muay thai yapanlar ne demek istediğimi anlar tartı kilosu düşmek için vermiştim o kiloyu rıza kayaaalp ortalam bir idmanda 6 kg zayıflıor yarış pilotları bir yarışta 6-7 kg zayıflıyor 2 body yapmış cahiller burda konuşuyor basit vücut idmanlarıyla kaybedilmez o idmanlar ben bir idmanda 2 kg veriyorum zaten son 12 saat yiyecek ve su girişini kestim sadece kendimi zorlarsam bir günde 10 kg bile veririm ama artık kg verme işleriyle uğraşmıyorum ağır siklette dövüşüyorum

ulan 5 kg yağ deil hayatında hiç müsabaka sporu yapmamış insanlar konuşuyor burda adam akıllı boks kickbox muay thai yapanlar ne demek istediğimi anlar tartı kilosu düşmek için vermiştim o kiloyu rıza kayaaalp ortalam bir idmanda 6 kg zayıflıor yarış pilotları bir yarışta 6-7 kg zayıflıyor 2 body yapmış cahiller burda konuşuyor basit vücut idmanlarıyla kaybedilmez o idmanlar ben bir idmanda 2 kg veriyorum zaten son 12 saat yiyecek ve su girişini kestim sadece kendimi zorlarsam bir günde 10 kg bile veririm ama artık kg verme işleriyle uğraşmıyorum ağır siklette dövüşüyorum
Yaşın 15 konuşma tarzın 30-40. Önce büyüklerinle nasıl konuşacağını öğren.
Şimdi sana gerekli bilgileri vereyim.
Öncelikle formula 1 pilotları bahsettiğin gibi bir yarışta 6-7 kg değil 4 kg kadar ağırlık kaybederler. Bu yüzden aracın içine damacana koyarlar.
Siklet sporlarında bir günde 5 kg suyu ancak çok amatör sporcular atar ve siklet düşürürler. Çünkü profesyoneller dehidrasyonun sporcunun performansını nasıl çökerteceğini iyi bilirler. Bahsettiğin güreşçiler antrenman sırasında o kadar ter kaybedebilirler ancak bunu yerine koyarlar. Mesela triatloncular.

Bir günde 10 kg zayıflarım şeklinde bir iddian var. Seninle bir günde 10 kg zayıflayamayacağına iddiaya girerim. Ancak bu senin zararlı çıkabileceğin bir iddia. Vücuttan %10 su kaybında(100 kg biri için 10 kg) bilinç kaybı ve koma görülür. Eğer bu oran %15 e çıkarsa ölüm ile sonuçlanır. Yani eğer 70-80 kg isen ve bir günde 10 kg sıvı atmaya kalkarsan sonuçları oldukça ağır olur.

ben kick boxta bursa şampiyonuyum yani türkiye şartlarında iyi sporculardan biriyim burda 4-5 ay body yapmış insanlar konuşuyor o yüzden yazıyorum bunları kilo düştüğüm turnavada 1. oldum eğer kilo düşmeseydim 1. olamayabilirdim evet güç kaybı biraz oldu ama maçları Ko ederek kazandım ben zaten bir idmanda 2 kg zayıflıyorum o idmanda üstüme kask ve tekvando koruyucusu giyip 3 kg zayıfladım kalan 2 kg ise son 15-16 saat hiç bir şey yemeden içmeden ve bitki çaylarıyla verdim yani çok zorlanmadan kendimi çok zorlasam 7-8 kg rahat veririm 10 kg olmasada

bizim salon hocalarından biri geçen sene nac kırbrısa hazırlanırken 78 kg den 70 kg siklete inmeye kalktı...son gün tartıda bayıldı en son yüklemeye kadar 10 saate kadar saunada kalmıştı...ciddi ciddi ölebilirdi bile...sizin o dediğiniz kilo vermelerin de bir limiti var...aklı başında müsabık bir sporcu yarışmaya en az 2 ay kala hazırlanmaya başlar...hiç biri böyle şok diyet vs..yapmaz zaten bu tarz şeylerin insanı sağlığından etmek dışında faydası olamaz. bu before after furyasına cok takılmayın pro sporcuların yada ciddi derisi ince adamların...after çekip sonra tıka basa yiyip before çektiğini biliyoruz...[DOUBLEPOST=1501922675][/DOUBLEPOST]az once fotoya baktım...adamın soldaki fotosu en az 5 senelik...resmen milletle kafa bulmuş...ciddiye almamak lazım dediğim gibi...

Back
Yukarı