Bulking yaparken yağ oranını kaçta tutmalıyız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan acngz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

acngz

Üye
Arkadaslar 5 bucuk aydir spor yapiyorm 62,5 tan 71 e ciktim ama yag oranim da 11 den 13,6 ya cikti. Simdi bulking e devam etmek istiyorum ama yag orani beni tedirgin ediyor. Bulkin yaparken yag oranini % kaclarda tutmaliyiz? Hedefim 80 kilo olup definasyona girmek..

Ne tür bulk yapiyorsun ? Dirty , clean ? Ona gore cevaplamaya calisayim

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simdi dirty de yapsak clean de yapsak yaglanma kacinilmaz biliyorsun , tercihen clean daha iyi suan clean bulking gecisi yaptiysan %2 kusurluk kisim icin kendini sikma yaglanmaktan korkma cleanda devam etmeni oneririm

Simdi dirty de yapsak clean de yapsak yaglanma kacinilmaz biliyorsun , tercihen clean daha iyi suan clean bulking gecisi yaptiysan %2 kusurluk kisim icin kendini sikma yaglanmaktan korkma cleanda devam etmeni oneririm

Kaca kadar cikmami onerirsin? % kac oldugunun bi onemi var mi oyleyse?

Belli bir % oldugunu sanmiyorum bende kendime hic o sekilde koymadim ala birsey soyleyecek olursak sanirim 5-6 fazlalasma idealdir , bulka gore degisir bana kalirsa tabiki dirty ile azda olabilir , clean ile fazlada olabilir vucuduna baktiginda gordugun goruntu daha onemli

Belli bir % oldugunu sanmiyorum bende kendime hic o sekilde koymadim ala birsey soyleyecek olursak sanirim 5-6 fazlalasma idealdir , bulka gore degisir bana kalirsa tabiki dirty ile azda olabilir , clean ile fazlada olabilir vucuduna baktiginda gordugun goruntu daha onemli

Tesekkur ederim, onden hala karin kaslarinin izi belli ama yanlarda simit oldu ondan endiselendim biraz. Onlari geri verirken kas kutlemi dr kaybedicem diye

Back
Yukarı