Bulking Beslenme programım

S4V4S

Üye
Arkadaşlar merhaba bazı arkadaşlar instagramdan vs.. soruyor 1-1 olarak beslenme programımı burada paylaşıyorum bulking programım benim bu aralığa kadar sabit bu şekilde ilerleyeceğim aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kahvaltı
---------
25 Gr whey = 100 kalori - 19 gr protein
100 gr yulaf ezmesi = 350 kalori - Karb 60.7 gr
4 Tam yumurta = 300 Kalori - 25 gr protein 21 gr yağ
1 Çorba kaşığı zeytin yağı = 50 Kalori

Antreman Öncesi
---------
Pre workout + bcaa + kreatin

Antreman sonrası
---------
Whey protein shake 150 kalori - 28 gr protein + bcaa + kreatin
Prinç lapası : 100 GR - 350 kalori - 77gr karb

Ana öğün 1
---------
Izgara tavuk gögüsü : 200 GR - 300 kalori - 60 gr protein

Ara Öğün
---------
50 gr yulaf ezmesi + 1 ölçek whey + 200 ml extra light süt + su karıştırılıp shake = 300 kalori - 25 gr protein - 30 gr karb

Ana öğün 2
---------
Izgara tavuk gögüsü : 200 GR - 300 kalori - 60 gr protein

Ara Öğün
---------
50 gr yulaf ezmesi + 1 ölçek whey + 200 ml extra light süt + su karıştırılıp shake = 300 kalori - 25 gr protein - 30 gr karb

Ana öğün 3
---------

Gece
---------
30 GR Ceviz içi : 180 kalori - 16 gr yağ
Casein shake = 100 kalori - 19 Gr protein

Genel Beslenme toplamı ( Ortalama değerler)
---------
4000 Kalori - 230 Gr protein 430 Karb 65 gr yağ

Bazen ızgara yerine haşlama tavuk gögüsü tercih ediyorum.
Tavuk pişmiş halde tartıyorum.
Prinç pişmemiş halde tartıyorum.

Muhtemelen gele bilecek sorular :
Her gün bunlarımı yiyorsun ? evet
Cheatday var mı ? yok
Cheatmeal yapıyormusun ? 15 20 günde bir canım çekerse
Bunlara yazan dışında bir şey ekliyormusun ? hayır
steroid kullanıyormusun ? hayır
Steroid kullandın mı ? hayır
protein tozu alıyormusun ? evet
tozla mı yaptın ? evet
Kardiyo yapıyormusun ? evet

Karaciger fonksiyon testi yaptirdiniz mi? Protein tuketiminiz yuksek ve neredeyse tamami tozdan geliyor.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karaciger fonksiyon testi yaptirdiniz mi? Protein tuketiminiz yuksek ve neredeyse tamami tozdan geliyor.

alt ast değerleri yüksek çıkar :) ve bu bir sorun değildir bu arada tamamı tozdan gelmiyor sanırım okumadın ?

Yemek yemek sorun degilde eger bu kadar ogun yapacak kadar vaktin varsa guzel program. Proteini dusur derim biraz her ogun shake icmene gerek yok antreman sonrasi ve gece casein yeterlidir. Kalani normal besinlerden alin derim ben.

Yemek yemek sorun degilde eger bu kadar ogun yapacak kadar vaktin varsa guzel program. Proteini dusur derim biraz her ogun shake icmene gerek yok antreman sonrasi ve gece casein yeterlidir. Kalani normal besinlerden alin derim ben.
Tabi ki oda tercih sen öyle alabilirsin :)

Selamlar konuya baktımda çevremdede var bulk dönemlerinde gainer yerine ndn whey protein alıyorsunuz ? Programında iyiymiş :)

mrb arkadaşlar bu spora başlayalı bir hafta oldu iş yoğunluğumdan dolayı antrenmanlarımı iş yerim de yada evimde yapıyorum
yarın ki öğle yemeğim hakkın da bilgi verirmisiniz? 4 kaşık haşlanmış fasulye, 2 kaşık lor peyniri, 120 gram kızartılıp doğranmış tavuk göğsü, 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek, haşlanmış yarım patates, 4 kaşık haşlanmış ıspanak. bu tarif nasıldır sizce? spor saatlerim 16.00... yardımcı olrusanız sevinirim .

Bulking donemi amatör sporculara kesinlikle önerilmiyor en az 4 seneyi gecmis sporcular yapmalıdır bilgi için savaş cebecinin bulking donemi videosunu izleyebilirsiniz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bulking donemi amatör sporculara kesinlikle önerilmiyor en az 4 seneyi gecmis sporcular yapmalıdır bilgi için savaş cebecinin bulking donemi videosunu izleyebilirsiniz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben 4 senelik sporca değilim[DOUBLEPOST=1472203291][/DOUBLEPOST]
anladığım kadarıyla pirinci esmer tüketiyorsun. alakasız olacak ama nasıl pişiriyosun esmer pirinci, bir de markası nedir acaba?
esmer değil normal prinç tüketiyorum suyun içine atıyorum suyunu çekince çıkarıyorum başka bir şey atmıyorum öyle lapa yapıyorum

dostum bence proteini fazla alıyorsun kilo başına 2 gram alman gerçekten yeterli definasyonda değilken.karbonhidratı biraz daha arttırıp proteini biraz daha azaltabilirsin bence.

Bulking'e devam ediyorum son olarak form bu şekilde ;
Başlangıç : 165 LBS
Şuan ki kilo 175 LBS Şuanda 4. haftamdayım bakalım aralığa kadar ne olacak :)
14272011_1218429964844164_1286231269_n.jpg

https://www.instagram.com/p/BKDobjiD5GT/

Karın kısmı vs.. açık hala kapanmadı biraz yüzüm topladı hoşuma gitti doğrusu çünkü tam kuru formda yüz çöküyor malum neyse onun dışında six packlerin 6 tanesi hala görünüyor bel çevresi ölçtüm şuan 80 cm geliyor hala 30 beden giyiyorum :) ( bacaklar sıkıyor ) tek ölçü kolu aldım geçen oda şansa mezura buldum sağ kol 41.5 sol kol 41 bakalım 12 haftalık bulk'un sonunda ne olacağız.

Agirliklari libram cinsinden vermenizin ozel bir sebebi var mi? Bazi salonlarda agirliklar lbs cinsinden oluyor veya yurtdisinda calisanlar oluyor. Onun gibi bir sey mi?

Googleda birim cevirme yapinca agirliginiz 79,379 kg cikiyor.

Agirliklari libram cinsinden vermenizin ozel bir sebebi var mi? Bazi salonlarda agirliklar lbs cinsinden oluyor veya yurtdisinda calisanlar oluyor. Onun gibi bir sey mi?

Googleda birim cevirme yapinca agirliginiz 79,379 kg cikiyor.

Tartım pound olarak hesaplıyordu ondan öyle yazdım özel bir sebebi bulunmuyor.

Back
Yukarı