aslında tam olarak bulk yapıyorum diyemem örnek bir günüm şöylelean bulk yapmayı dene o zaman
tamam biraz daha böyle devam ediyim dogru kas olmadan definasyon yapmak saçmabence bulk yap kaslan biraz sonra definisyon yap ben kassız definisyon yaptım pişmanım
benim yag oranım daha fazla ama kas yapmmak iiçin biraz yaglanmayı göze almalımıyım bilmiyorumAslinda bulk amatörlere gore bir sey degil.ben de bulkdayim yag oranim %12 den 15 oldu.daha uzatmicam normal beslenmeme geri donucem.bulk yapacaksan kontrolu elden birakma
Ben olsam once yag oranimi dusururdum ondan sonra yavas yavas ilerlerdim.yag oranin kac tam olarak?tamam biraz daha böyle devam ediyim dogru kas olmadan definasyon yapmak saçmasagol[DOUBLEPOST=1417452869][/DOUBLEPOST]
benim yag oranım daha fazla ama kas yapmmak iiçin biraz yaglanmayı göze almalımıyım bilmiyorum
benim %20 yag oranım var ama tek korkum zaten az olan kas oranımı yag yakarken kaybetmekBen olsam once yag oranimi dusururdum ondan sonra yavas yavas ilerlerdim.yag oranin kac tam olarak?
ama dedigim gibi yag oranım yüksek agrlıkla birlikde bulk yapınca toparlarmıyım ki ? kolarım filan ince aslında bulk yapmak bana da daha mantııklı geliyo aklımdaki soru işaretlerini kaldırdıgınız için teşekkürler arkadaşlar sagolun70kg nun nesine definasyon giriceksin ki?
bence bulka devam.
ben şuan 1.70 boy 92kg yum. Şubat ayında 100kg'yu görmeyi planlıyorum.