Bulka devam mı yoksa kısa define sonra bulka devam mı?

Arkadaşlar 15 aydır yapıyorum 69 dan 75 e cleanle geldim 5 ayda ancak kalori hesabı düşük olduğu için çok yavaş aldım ona rağmen yaglandim bel 83 ten 89 a geldi. Şu an define olursam yüzde 10 a gelmeden cin Ali gibi olacagim ve kilom 68 kusurlerin bile altına dusecek. Öte yandan bulka devam edersem hem uzun süre bulk olduğu ve yüzde 15 yağ oranini gectigim için yağ delolama artacak hem de yazın bulk zor bir şey .sizin önerimiz nedir?

Bence kas kütleni arttırmaya bak.Hem yağ alma hemde verme.Yavaş yavaş kas kütlesi kazan.Baktın yağlandı biraz kardiyoyla felan biraz düşür.

Bence kas kütleni arttırmaya bak.Hem yağ alma hemde verme.Yavaş yavaş kas kütlesi kazan.Baktın yağlandı biraz kardiyoyla felan biraz düşür.
Kardiyo yapmıyorum uzun süre haftada bir bile değil yani yaglanmayi yavaşlatır mi? Çünkü kaloriyi düşürsem kilo alamiyorum dusurmesem de yağlanma oluyor 77 yi görmeden bel 90 ı geçer bu gidişle

Kardiyo yapmıyorum uzun süre haftada bir bile değil yani yaglanmayi yavaşlatır mi? Çünkü kaloriyi düşürsem kilo alamiyorum dusurmesem de yağlanma oluyor 77 yi görmeden bel 90 ı geçer bu gidişle
Kardiyo yapınca yağlanma azalır ama kardiyo yapacaksan mesela 3000 kalori alıyorsun 300 yaktın kardiyoda 300 daha alman gerek.Yani 3300.Kardiyo kalp ritmini vs düzenleyecek ve yağların yakımı daha çok artacak.Yani evet yapmalısın.

Back
Yukarı