• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bulk mı yağ yakma mı?

Beyler lean bulka baslaycagim ama öncesinde 1 ay 1.5 ay kadarlow carb ve hit cardio düşüncem var sonra 7 ay kadar bulk boy 1.78 80 arasikilo 68.5. Bide yağ oranim kactir sizce ayakta iken göbek düz duruyo ama oturunca cikiyo kafayi yiycem skinny fat durumu var belli ki
Snapchat-7419179523559645491.jpg

Benzer bi yapıya sahibiz.Bende 2.ayımı doldurmak üzereyim.82kilodan 86ya çıktım benim planım 2017ye kadar bulk yapıp daha sonra definasyona girmek.Şimdiden ufalmak istemiyorum sende bulka gidebilrsin bence.O göbek olayı bende de var.Şeker tüketmeyip ufak hiit kardiyolarla bi kısmını eritirsin.

İnsan aslında çok zayıf bile olsa sadece göbeğinin üstünde yağ olunca kendini göbekli sanıyor, bu hatayı bir dönem ben de yaptım, spora yeni başladığımda vücudumda bir kas kütlem yoktu sadece göbek kısmında biraz yağ var diye Diyet yaptım, var olan biraz kasım varsa o da gitti ama yağlar gitmedi.

O yüzden kesinlikle temiz bir bulk yapıp kas inşa ettikten sonra yağ yakmanı öneririm.

İnsan aslında çok zayıf bile olsa sadece göbeğinin üstünde yağ olunca kendini göbekli sanıyor, bu hatayı bir dönem ben de yaptım, spora yeni başladığımda vücudumda bir kas kütlem yoktu sadece göbek kısmında biraz yağ var diye Diyet yaptım, var olan biraz kasım varsa o da gitti ama yağlar gitmedi.

O yüzden kesinlikle temiz bir bulk yapıp kas inşa ettikten sonra yağ yakmanı öneririm.
Tamamdır kardeşim ben bu yağ olayini kafaya taka taka bide cevremde akil verecek kisiler olmadigi icin 1 sene mi boşa yedim simdi lean bi sekilde büyümekten baska düşüncem yok teşekkür ederim umarim yazin definasyona basladigimda yine konusur ve degisim icin seviniriz :)

Back
Yukarı