Bulk Diyeti Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Abs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Abs

Üye
6 ay spordan sonra 1 yıl kadar ara verdim okul yüzünden simdi tekar başlayacağım 2 hafta ısınma antremanı düşünüyorum sonra diyete girmeyi
kac ay bulk tan sonra definisyona girilmeli ? şöyle bir program yaptım

boy:183
kilo:70
cok zayıf durmuyorum

7.30 : 1 tam yumurta 4 yumurta beyazı 40-60 gram yulaf
9.30: 1 ölçek syntha-6
12.30: 150-200 gram kırmızı et,tavuk,balık 80 gram pirinç,bulgur
15.30: 1 ölçek syntha-6
18.30: 200 gram tavuk 1 büyük patates
19.30: idman girişi
21.00: idman çıkışı 1 ölçek syntha-6
21.30:150 gram tavuk kırmızı balık eti,80 gram makarna,bulgur,esmer pirinç
23.30:300 ml süt yatış

bulk için uygunmudur yanlışım varsa kızmayın... :))

Bence syntha-6'yı sadece antrenman sonrası, sabah kahvaltıdan önce ve gece alın derim. Ara öğünlerde badem, ceviz, fındık gibi kuruyemişler ve meyveler tüketmenizi tavsiye ederim. Akşam alınan süt GH-1 hormonunun (Büyüme hormonu) salgılanmasını engellediğine dair bilgiler internette mevcut araştırırsanız sizin için iyi olur onun dışında beslenmeniz gayet güzel bence başarılarthums:

lor yada casein de olabilir syntha yı işte oldugumda yemek yıyemeyecegım zamanlar ıcın koydum onun harıcınde badem yıyecegım yararlı yag acısından

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı