hımmm..ozaman sen boyle tartsmaların cıkmasını engellemek ıcın(ki cok haklılar bu konudaa)kökten bı deısıklık yappp....bestmodel dedi:Arkadaşlar bu bestmodel arkadaşın üyeliğidir.Ve benim resmimi koymuştu daha öncede ama ben o postu bulamadım yoksa onun devamı olarak koyacaktım.Ve resmi koyarkende bursa power time tamer diye belirttim.Yani bestmodel diye birşey yazmıyor.
bestmodel dedi:Arkadaşlar ben bestmodel
Bakın şimdi tamer arkadaşımın resmini ben daha önceden yayınladım.Ve yorumlar geldi.Ozamanlar bulk haliydi 95 kg. ve şuanda 85 kg oldu.Bende foruma yeni resmini koyalım dedim.Oda beni kırmadı ve koydu.Resimdeki benim zaten demedim zaten daha önceden yüklü resimlerim var bu şekilde bir kandırmaca neden yapayım.İnsan 1 senede bile 10cm kol artıramaz herhalde.Yani bu salaklığı neden yapayım.Bazı arkadaşlar sevinmişler açığımı bulduklarını sanmışlar.Ama onlarda kendince haklı ben not düşmedim konuyu açıklamadım.(arkadaşım olduğunu söylemedim)
bestmodel dedi:Arkadaşlar kol ölçüsüne inanmayanlar nerde ?
Resim değil video koydum.Daha gerçekci olsun diye.Ama halen daha cvp verenler olmadı bide.Bazı arkadaşlar benim kolum bilmem kaç seninki bukadar asla olmaz diyor.Kendilerini dev aynasında görüyorlar.Buda kendini beğenmişlik değilmi?
bestmodel dedi:Arkadaşlar kol ölçüsüne inanmayanlar nerde ?
Resim değil video koydum.Daha gerçekci olsun diye.Ama halen daha cvp verenler olmadı bide.Bazı arkadaşlar benim kolum bilmem kaç seninki bukadar asla olmaz diyor.Kendilerini dev aynasında görüyorlar.Buda kendini beğenmişlik değilmi?
bestmodel dedi:Ayaz ben bu msj yazarken sen neden üstüne alındın.Ben genel olarak söledim isim vermedim.Neyse ben konuyu uzatmak istemiyorum.Bende herkeze başarılar diliyorum