bestmodel dedi:Kollar foto çekilmeden önce ölçtüm ve 45 çıktı.Vücudumda en beğendiğim yerlerden biri kol ve omuzlarım.6 senedir bu sporu yapıyorum
Ayaz dedi:bestmodel dedi:Kollar foto çekilmeden önce ölçtüm ve 45 çıktı.Vücudumda en beğendiğim yerlerden biri kol ve omuzlarım.6 senedir bu sporu yapıyorum
Kollar 45 mi cikti ? benim kollar sicak 41,5 cikiyor .. ya ben ölcmeyi bilmiyorum ya da sizin mezuralar sihirli ..
hocamm masallah senın kol cok guzel duruooo 8) tebrıklerrrrrrrgurkan dedi:guzel vücut ama o kol hayatta 45 gelmez hadui diyelim resimde öyle glörünüyor ama olamaz ön tarafta biseps bu kaadr görünürken arka tarafta triseps 2 kati olamaz zaten dolasiyiyla güzel vücut ma senin mezro galiba kopmus mezronunj ucu 1 cm den degilde galiba 4 cm den falan basliyor,benim rsme bak benim kollar 49 geliyor seninmio nasil 45 anklamadim hak verin arkadaslar.yada ben 8 senedir yapoyorum ama halen parmagi mezronun araya sikistirmayi ögrenemedim![]()
herkes kendini begenırde bunu dile getirmen senı biraz itici durumuna dusuruyor,yani bence bırakta insanlar ovsun senı kendi kendini ovme bu arkadasım,bence ayaz arkadasım gibi mütevazi olabilirsin...bestmodel dedi:arkadaşlar ben burda kimseyle polemik'e girmek istemiyorum.İstediğiniz eleştirilerinizi yaparsınız bunada saygı duyuyorum.Ama ben omuz ve kollarımın haricinde kanatlarımıda beğeniyorum.Ben en iyiyim demedim ukalalık olarak kimse anlamasın.Ölçü olayına gelince ölçerken resim çekerim sorun değil yani.
cango1983 dedi:bide bu kol 45 cm olamaz yapma allah aşkına ya yada cek fotografı gonder hepimizi sustur o zaman tebirk edelim...
bestmodel dedi:Ölçü olayına gelince ölçerken resim çekerim sorun değil yani.
cango1983 dedi:arkadaş bundan 3-4 ay once yine resminin yorumlanmasını istemiş ve orada bu sporu 7 aydır yaptıgını soylemiş bugun ise 6 sene demiş.başka bi şey demiycem bu sayfada...iyi çalışmalar arkadaşım sana...
bestmodel dedi:Kollar foto çekilmeden önce ölçtüm ve 45 çıktı.Vücudumda en beğendiğim yerlerden biri kol ve omuzlarım.6 senedir bu sporu yapıyorum
bestmodel dedi:Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.Ben bu sporu 7 aydır falan yapıyorum.
İnşallah bırakmak yok devamlı ileri..Bu resimlerde kendimi sıkmış halim değil ve sonuçta kas fazla belirgin değil.İnşallah sıkmadan parça bir vücut için, 2 sene falan gibi bir zaman lazım diye düşünüyorum.
bestmodel dedi:Ben bu başlığın konu dışına taşınmasını istiyorum.Sıkıldım valla billa
Hani olayı dışardan duyanda 45 kol olayını tartışıyorlar sancak.Bu resimde photoshop yok diyip adminden ricam konu dışı olması.Yorum yapan arkadaşlara saygı duyuyor herkez istediği gibi yorum yapsın ama sürekli yıkıcı olmasın
bestmodel dedi:
bestmodel dedi:fırat ben 3 sene içinde bu şekilde olursam mucize olur
Senin kafandaki model profosyonel bodyciler gibi.Yani gösterdiğin resimdeki elemanlar.Bende çok beğeniyorum ama çok zaman lazım bu şekle gelmek için sene yetmez