Bulk Dönemi Supplement. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaşlar Bulk Dönemine Gircem Yeni Definasyondan Çıktım Ama Emeklerimin Karşılığını Hissedemedim Gibi Yani Kendimi Yaza Hazır Hissetmiyorum Bu Sene Başkasının Yorumlarını Alınca oo çok güzel hedefim bu böyle olsam yeter diyorlar ama insan kendisi beğenmediği sürece kimsenin yorumlarını umursamıyor sanırım kendimce düşüncem sizden istediğim işi bilen kişiden fiyat çok abartılmayacak şekilde bulk supplement kombinasyonu istiyorum sağlam olsun beslenmeyi mükemmelleştircem bu kış çok sağlam bi bulk dönemi çıkartmayı umuyorum. Bilen kişiler yardımcı olsun markalarıyla beraber felan yazsınlar ben protein kreatin glutamin yazmanızı istemiyorum markalarıyla birlikte sağlam bi kombinasyon önerinizi istiyorum şimdiden herkeze teşekkürler.

Hiçbir supplementin bulk'a faydası olduğunu düşünmüyorum. arka arkaya gainer alabilicek durumun yoksa.

Weider kreatin-weider bcaa-mass tech-muscletech nitrotech-weider amino 2200
Sağlam bulk dönemi geçirmek istiyorsan kusursuz beslenmenin yanında tüketebileceklerin-ayrıca pharmaton da alabilirsin

Weider kreatin-weider bcaa-mass tech-muscletech nitrotech-weider amino 2200
Sağlam bulk dönemi geçirmek istiyorsan kusursuz beslenmenin yanında tüketebileceklerin-ayrıca pharmaton da alabilirsin
Neden weider pahalı olması halinde içeriği diğer ürünlerden düşük[DOUBLEPOST=1498412947][/DOUBLEPOST]
Ben nerden biliyim beslenmenin kötü olduğunu söyleyene sor onu, zaten bende ek tavsiye olarak söyledim.
Teşekkürler yorumun düşüncen için

Back
Yukarı