BULK Beslenme Programım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erkal16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TSK beyler önemli konu olduğu için es gecmek istemedim ben mesala pişmemiş 100 gr 23 karbo hesaplayıp yiyordum cogu kişide böle yapıyor aydınlatmak lazım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

TSK beyler önemli konu olduğu için es gecmek istemedim ben mesala pişmemiş 100 gr 23 karbo hesaplayıp yiyordum cogu kişide böle yapıyor aydınlatmak lazım

Yok, yok. 100gr pişmemişde 23gr karb olması imkansız. En az 70gr vardir.
Benim kullandigim 71gr mesela.
Mavi kutulu, italyan olan. (Reklam yapmayalim :) )

LG-P970 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aziz Han cogu kisi öyle yapmiyor sen yanlis biliyorsun,makarnanin paketini acarsin 100 gr tartarsin pistikten sonra istersen 1 kilo olsun 70-75 gr KH vardir.Kisaca söylemek gerkirse arkadaslar besinlerin paketlerinin üzerinde yazan degerleri baz alin,o degerler paket halindeki yani kuru pismemis degerleridir,pisince söyle olurmus böyle olurmus laflariyla kafa karistirmayin,ne olursa olsun tartin pisirip yiyin bu kadar,ayrica besinlere özel bir uygulama yapmadigin sürecede besin degerleri kuru halinden cokda fazla degismez.

bence sabah kalkar kakmaz dekstroz gibi basit karbonhidrat alma cunku insülin seviyenin hızla artması gh seviyeni cok hızlı düşürecektir sadece protein kullan daha sonra kahvaltı yaparsın

Kafa karıştırmıyorum hemşerim soru soruyorum cevab vermek istemiyorsan yazmamasın olur biter sıkıntı yapmana gerek yok

bence sabah kalkar kakmaz dekstroz gibi basit karbonhidrat alma cunku insülin seviyenin hızla artması gh seviyeni cok hızlı düşürecektir sadece protein kullan daha sonra kahvaltı yaparsın
insülin salgılanmazsa proteinler kaslara taşınmaz, basit karb alınabilir. Gerçi ben hiç kahvaltı yapmıyorum ama neyse :cool: (intermittent fasting)

bende ektomorf bir yapıdayım yağ tutamıyorum beslenme günlüğün hoşuma gitti 1-2 değişiklik yapıp kullanmayı düşünüyorum

Back
Yukarı