3 4 tabaktan kastın ne ? Yani kaç bardak bulgurdan yapıyorsun[DOUBLEPOST=1482342529][/DOUBLEPOST]Ben suan bulkta değilim mesela 2 bardak bulgurdan pilav yapiyorum 1 gün icerisinde bitiriyorumArkadaşlar 70 kiloyum 1.75 boyum var günde 3 4 tabak yağsız tuzsuz bulgur pilavı yiyorum yanınada 250 gram kırmızı et yada tavuk gogusu sizce fazlamı bulk dönemindeyim bu arada
tam 1 bardak bulgur yapıyorum ve hepsini yiyorum 1 ögünde 3 tabak cıkıyor toplam 1 bardakdan3 4 tabaktan kastın ne ? Yani kaç bardak bulgurdan yapıyorsun[DOUBLEPOST=1482342529][/DOUBLEPOST]Ben suan bulkta değilim mesela 2 bardak bulgurdan pilav yapiyorum 1 gün icerisinde bitiriyorum
bazen 5 tabak olduguda oluyor yani tok tutuyor yağsız bideBence zarari yok 350 gr ideal olur bulj için
yani günde 350 400 gram bulgur yiyorumKilona göre biraz fazla gibi geldi bana bro bide gr olarak hesaplarsan daha net anlaşılır
400 gram bulgur 72.75 gr carb olarak gozukuyorNormal o zaman bulk döneminde kilonun 4 katı karbonhidrat öneriyor herkes yani senin 280 gr carb alman lazım 400 gram bulgurda yaklasık o civarlarda birsey oluyor .
bılıyorum bana böyle daha lezzetli gelıyor alıştım artık ve 400 gram bulgurda 276 gram karbondrat var benımde karbonhidrat ihtiyacım 280 gr günlükYağsız tuzsuz yapma amacın medir? Yağ sana yağ yapmaz biliyorsun değilmi kendind eziyet etmene gerek yok.kalorisini hesapla ona göre ne kadar yeterli bulursun bulguru 1bardak 2bardak diyemeyiz karbondrat ihtiyacına bağlı
Aslınsa vucüt kompozisyonu için sıkıntı yok ancak meyve? Sebze? Kalsiyum vs ihtiyaçları sadece bulgurdan karşılayamazsın buda vitamin eksikliği demek tektip beslenmeden kaçın derim 2 3 servis sebze ve meyve yemeni öneririm.bılıyorum bana böyle daha lezzetli gelıyor alıştım artık ve 400 gram bulgurda 276 gram karbondrat var benımde karbonhidrat ihtiyacım 280 gr günlük
bazen günde 6 7 tane salatalık yedigim oluyor yada domates veya sabahları kavaltıda 1 2 tane elma yiyorum yumurtanın yanınaAslınsa vucüt kompozisyonu için sıkıntı yok ancak meyve? Sebze? Kalsiyum vs ihtiyaçları sadece bulgurdan karşılayamazsın buda vitamin eksikliği demek tektip beslenmeden kaçın derim 2 3 servis sebze ve meyve yemeni öneririm.
Günlük yağ alımın kaç grambazen günde 6 7 tane salatalık yedigim oluyor yada domates veya sabahları kavaltıda 1 2 tane elma yiyorum yumurtanın yanına
hiç hesaplamadım ama 65 70 gram civarı vardır belki daha fazlaGünlük yağ alımın kaç gram
Pişmiş değeridir o. Çiğ bulgurun 100gr'ı 74-76gr karb içerir.400 gram bulgur 72.75 gr carb olarak gozukuyor