Bulgaristan dan suplement getirmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mista
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mista

Üye
1000 gr Optimum Glutamine 97 TL

180 cap. Optimen 55 TL

500 gr Olimp BCAA 40 TL

500 gr Scitec %100 Creatine 23 TL

1000 cap. Scitec Ultra Amino 76 TL 2 cap = 1200 mg amino

100 cap. Scitec Leucine 15 TL 1cap X 500mg Leucine

Bulgaristandan kuzenim gelicek ondan suplement istedim bunları alıcam . 6 parça suplement getirticem 3-4 kilo ya tutar ya tumaz. Bu suplementler ve fiyatları bakımından nasıl alınır mı? birde gümrükte sorun olur mu bulgar göçmeni arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

Ürünlerin Orjinalliğ Konusunda Araştırma Yaptınız Mı Bende Getirtmeyi Düşünüyorumda Tereddütte Kaldım

orjinallik bakımından bi sorun yok oranın büyük bi suplement mağazasından alıcak . orjinallik garanti yani ordaki suplement sektörü baya büyükmüş burdakilerden kıyaslama yapamıcam o yüzden.

Scitec 500 g kreatin olduguna emin misin, 300 ya da 600 olmasin ?

scitec_100_creatine.jpg

Supplement Facts Serving size: 5 g (~ 1 teaspoon)

Amount per serving % Daily Value Calories 53.9 kcal

Creatine Monohydrate 5000 mg †
† Daily Value not established.
Ingredients:
Creatine Monohydrate

Hocam ürün bu 500 gr creatine yani. Gümrükte sorun yaşanmaz demiş bi arkadaş başka bulgaristandan suplement getiren varmı

Anladim, gumrukte sorun olmaz. Macaristan'dan daha ucuzmus fiyatlar gercekten, Scitec Kreatin ben kullaniyorum 600g oldugu icin sordum. Neden daha fazla getirtmiyorsun, fiyatlar cok uygun.

Anladim, gumrukte sorun olmaz. Macaristan'dan daha ucuzmus fiyatlar gercekten, Scitec Kreatin ben kullaniyorum 600g oldugu icin sordum. Neden daha fazla getirtmiyorsun, fiyatlar cok uygun.

hocam bunlar bana yaza kadar yeter öyle plan yaptım. zaten yazın bulgaristana gidicem bi daha kine ben kendim getiricem. şimdiki ilk olcağı için az olsun garanti olsun.

Bugün öğlen suplementler elime ulaştı gümrükte bi sorun çıkmamış. Yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

arkadaşım bulgaristana gitmişti satranç turnuvası için keşke söyleseydimde bunlardan alıp gelseydi neyse sağlık olsun daha çok gider bi dahakine :D

Optimumlari cok ucuza almmisin hangi firmadan aldin? Ben de oradan alayim

Normalda ben direk optimum satis magazasindan aliyorum ama senin yazdigin fiyatlarla yaklasik 15-20leva fark var

Yurtdışında çok ucuz zaten sağlam kazıklanıyoruz biz burada. Ama gümrük olayı falan var işte sıkıntı.

Yurtdışında çok ucuz zaten sağlam kazıklanıyoruz biz burada. Ama gümrük olayı falan var işte sıkıntı.

Farkindayim :) ben Bulgaristan da yasiyorum zaten :)

Ucuzun ucuzunu almis o yuzden sordum nerden almis diye. Ben Bulgaristandaki fiyatlar ile karsilastirdim Turkiyedeki fiyatlar ile degil.

Turkiyedeki fiyatlar gercekten cok yuksek

Mesela on %100 whey 2272gr 105 leva (94 du dun fiyatlari yukselttiler :)) 117tl falan yapiyor

Farkindayim :) ben Bulgaristan da yasiyorum zaten :)

Ucuzun ucuzunu almis o yuzden sordum nerden almis diye. Ben Bulgaristandaki fiyatlar ile karsilastirdim Turkiyedeki fiyatlar ile degil.

Turkiyedeki fiyatlar gercekten cok yuksek

Mesela on %100 whey 2272gr 105 leva (94 du dun fiyatlari yukselttiler :)) 117tl falan yapiyor

Kj da nerde bulabiliriz hocam bu supplement satan ürünleri.

Kj da nerde bulabiliriz hocam bu supplement satan ürünleri.

Tam bir yer soyleyemem ben sofya dayim ama genelde fitness salonlarinda, eczanelerde ve bazi marketlerde satiliyor.

Ayrica internetten de siparis verebilirsiniz.

thums:thums:Kardeşim bulgaristanın neresinden hangi marketten aldın adlarını yazabilirmisnkafa_:)weightlifterthums:hyper_

Back
Yukarı