bulamadığınız şarkı varsa yardımcı olablirim kardeşlerim

FleXoR dedi:
Arkadaşlar burada yazılan yazılar mesaj sayısını yukseltmeye yönelik görülüyor (öyle olmasa bile) lütfen bu gibi 3 kişileri ilgilendirmeyen konuşmaları özelden yapınız resmen chat odası olmuş

bu işin esas adami 2fast2furıous,flexor.uzatmalari oynuyoruz...

saydam esas adamı derken ben foruma yardımcı olabilmek için uğraşıyom sen esas adamı 2fast2furious dion eğer istemeesseniz şarkı filan kitleyin ozaman konuyu ne diyim ben özelden msj atmayı tam bilmiyom diye oraya yazdım sadece forumumuz gelişsin diye

sen daha neden bahsettigimi ya anlamadin ya da hala sayi yapiyorsun.forumda kirlilik yapiyorsun.boş mesajlar atma...son uyari..

ya rakdaslar bi sarkı var bitane kadın sölüyo içinde dj fuck me die bagırıyo. ilginc sesler falanda var sarkıda o sarkınn ismini bulabilirmisinz.baya gaz bi sarkı.valla bulursanız cok minnettar olurum

ya bizim şu strongman videolarında bi hugo girard videosu vardı. işte o videoda arka planda bi müzik var o süper onun adını filan tam olarak bilen varmı? hatta despo sen koymuştun o videoları yanılmıyorsam o şarkıyı biliyor musun?

Ben Paradise Lost'un albümlerini arıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim..

Ali Kırca-Ah Bir Ataş Ver klibinibulabilirmisin adamı hüngür hüngür ağlatmıştı hele sonunda Vatan Sağ Olsun demiyorlarmı adamı öldürüyor.

limewire ı denediniz mi

arkadaşlar www.inndir.com da limewire diye bi program var aradığım her şarkıyı buldum artı istediğiniz tür film bulabilirsiniz arnold vs... istediğiniz resimleri indirebilirsiniz sadece yazıcaksınız oda gelcek

Arkadaşlar ben aradığım Paradise Lost'un albümlerini buldum. Size de tavsiye edeceğim bir site var,

www.bunalti.com/blog/

Süper bir site tavsiye ederim, daha doğrusu sömürün :D
Birsürü full albümler falan var..

Ya bu ibrahim tatlısesın Allah Allah bunasıl sevmek şarkısının hintce olanı varmış bunu nasıl temın edebişliriz kim söylüyor acaba

Back
Yukarı