Bugun Sokakta ? Kisi Size Karissa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaninizda kiz arkadasiniz aileniz vs var. Aksam 4 5 kisi sikıstırdi sizi. Ellerinde bicak falan yok ve kacma imkaniniz yok arkaniz duvar eliniz bos. Ne yaparsiniz? Korkup ne isterlerse yapar misiniz yoksa olumune kendinizi savunur musunuz? Ben ne olursa olsun kendimi savunmaya calisirim.
# 5 10 lira yada sigara icin degil tabi onceki bir olaydan dolayi dusunun.

Yaninizda kiz arkadasiniz aileniz vs var. Aksam 4 5 kisi sikıstırdi sizi. Ellerinde bicak falan yok ve kacma imkaniniz yok arkaniz duvar eliniz bos. Ne yaparsiniz? Korkup ne isterlerse yapar misiniz yoksa olumune kendinizi savunur musunuz? Ben ne olursa olsun kendimi savunmaya calisirim.
# 5 10 lira yada sigara icin degil tabi onceki bir olaydan dolayi dusunun.
ellerinde bıçak falan yoksa 4-5 kişiyi rahat indirirm sıkıntı olmaz

Oyle bir anlatmissin ki mecburen dovusulecek:) bu durumda basit sacma bir konuysa tamam ozur dilerim gibi laflarla gecistirir baslamadan kavgayi bitiririm
Fakat bir problem varsa kavgaya mecbursam kisiye bakmam kavgada sayinin bir onemi ve kural yoktur onemli olan dovusebilmektir

Oyle bir anlatmissin ki mecburen dovusulecek:) bu durumda basit sacma bir konuysa tamam ozur dilerim gibi laflarla gecistirir baslamadan kavgayi bitiririm
Fakat bir problem varsa kavgaya mecbursam kisiye bakmam kavgada sayinin bir onemi ve kural yoktur onemli olan dovusebilmektir
Tamam bende onu soruyorum iste dovusebilmeyi goze kestirebilir misiniz 4 5 kisiyle ?

4-5 kişi olurlarsa bu haksızlık olur. Onların hanesine 5 kişi daha ekle.

Silah varsa bıcak silah vs . zaten etmem sevgililm felan yoksa o zamanda kavga etmem sonuçta gerek yok s.et komplekse gerek yok ama ailem seviglim vs koruyacağım canımdan çok sevdiğim insanlar varsa ederim zaten dövüş sporlarıyla ilgilenen birisi kendini korur onları döver yani bunlar kolay şeyler türkiyedeyiz ama silahsızsalar !

internette Ugurhan Çavuş diye aratır mısınız ? Forumda ki berkay kendisi. Konuşurduk sürekli o da sizin gibi 3-5 kişiye tek atacagını/atmak istediğini soylerdi. Keşke herşey kafanıza kurdugunuz gibi olsa ama olmuyor.

internette Ugurhan Çavuş diye aratır mısınız ? Forumda ki berkay kendisi. Konuşurduk sürekli o da sizin gibi 3-5 kişiye tek atacagını/atmak istediğini soylerdi. Keşke herşey kafanıza kurdugunuz gibi olsa ama olmuyor.
silahsız yazıyor farkındaysan o kişi koca bir taşla öldürüldü ayrıca arkası dönükken vurdular taşla

silahsız yazıyor farkındaysan o kişi koca bir taşla öldürüldü ayrıca arkası dönükken vurdular taşla
silahsız ? ellerinde taşla gezmiyorlar değil mi ? taş heryerde var. Silahsız dediğiniz 3-5 kişiyi tek başınıza kesin döversinizde :D dövsenizde taş bulmaları zor olmaz merak etme.

silahsız ? ellerinde taşla gezmiyorlar değil mi ? taş heryerde var. Silahsız dediğiniz 3-5 kişiyi tek başınıza kesin döversinizde :D dövsenizde taş bulmaları zor olmaz merak etme.
kardeşim beni tanımıyorsun boşuna yazma yaşadığım ilde ağırsiklette kickboks şampiyonu oldum bırakta 3-5 kişiyi döviyim tek başıma

kardeşim beni tanımıyorsun boşuna yazma yaşadığım ilde ağırsiklette kickboks şampiyonu oldum bırakta 3-5 kişiyi döviyim tek başıma
Arkadaşımda memleketine gittiğinde sporla ugrasmamasına ragmen sampiyon olmustu xD Turkiyede bile sampiyon olsan pek anlam ifade etmezken ilde derece alıp 3-5 kişiyi döverim demen komik xD

Arkadaşımda memleketine gittiğinde sporla ugrasmamasına ragmen sampiyon olmustu xD Turkiyede bile sampiyon olsan pek anlam ifade etmezken ilde derece alıp 3-5 kişiyi döverim demen komik xD
Ergenlik ateşiyle yanıyor çocuk vurmayın fazla

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

türkiyede boks birincisi olmayan hala kaldı mı ya?
boş yapma bilgin yoksa türkiyede her siklettte bokstan bir birinci çıkar ben ağırsikletim ağırsiklettede boksta şampiyon eren uzun diye bir çocuk bilgin yoksa yazma bursaya gel gösteriyim madalyaları senle de maç yaparız istersen[DOUBLEPOST=1523460657][/DOUBLEPOST]
türkiye şampiyonu olan olimpiyatlara gidiyor boş yapma ayrıca türkiye şampiyonu olcak potansiyel var zaten ailem yollamadı maddi durumdan dolayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı