buda benim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan krakkk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

krakkk

Üye
salonun kisitli olmnasi sebebi ile pazartesi carsamba cuma pazar gidebiliyorum
Beslenme optimum whey gold antreman gunler sabah kahvaltidan 2 saat sonra 1 porsiyon antremana gitmeden 1 saat once antremandan sonra salona gitmedigim gunler sade bir defa elimden geldigince protoinle beslenme ye calisirim
Program 1/ isinma 10 dk kosu= alt gogus 2x5 2x7 dumbel pres 9 tekrar hemen ardindan crosower 90 derece 9 tekrar beanc pres 3x7 genis tutus pulower 3x8 rowing mac donerek 3x7 barfiks 4x6 genis arka kol dumbel arnold 4x7 2/ gun shoulders barbel arkaya 6 tekrar hemen ardindan shoulder dumbel normal 7 tekrar 4 set s/lateral 7 tekrar duz 7tekrar egik 3 set barbel curl dar 6 tekrar hemen ardindan z bar genis 6 tekrar 4 set bunlara ek olarak her iki programada yan karin kaslari ve karin kasari icin program eklemeyi dusunuyorum nasil

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı