Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
whataboutthefertbi dedi:teşekkür ederim yorumlarınız için. Resmin kalitesizliğinden dolayı vücudum çok daha yağlı ve parçalar tanımsız gözüküyor. Bu bulk halim kilom 96 dikkatinizi çekerim. Yazın 85 kiloya kadar iniyorum. Amacım önümüzdeki 4 ay içinde 120 kiloya kadar temiz çıkmak. Daha sonra parçalı bir şekilde 95 e kadar inmek. Göğüsler evet çok ufak herkez bunu diyor. Kolumuda tam sıkamadım ve resmin kalitesizliğinden normalden çok daha ufak gözüküyor. Yeni ve kaliteli resimleri tekrar yollayacağım. Bu arada 25 yaşındayım. Bu spora başlarken çok zayıftım. 4 sene içinde yaklaşık 30 kilo aldım. Kemiklerim çok ince. Supplement olarak whey protein, creatian, bbca , l-glutamine, l-carnitine kullandım. Yorumlarınız için tekrardan teşekkürler
loveman dedi:bende resim koymak istiyom nasıl koyuluyo yardım edecek varmı
hernan77 dedi:utanılacak birşey mi yaptın anlamadım neden yüzünü gizlemişsin. çok balksın. bence yontmaya başlasan iyi olur. kilonda iyi. 120 kiloya güzel bi göbeklen 4 ayda çıkabilirsin. 4 ayda bu ancak böyle olur. kas oranını arttırmaya bak, yağ oranını değil. başarılar.......