Bu yaz salona çok farklı t-shırtler ile...

Arkadaşlar bu yaz farklı t-shirtler giymenin vakti geldi diye düşünüyorum. Kaliteli düz renkli bir t-shirte iyi baskı ile harika t-shirtler yaratabilirsiniz. Ben birkaç tanesini kullandım tavsiye ederim. İstek olursa daha çok resim var.

güzel karikatörler. t-short lerde de iyi gider bence. özellikle antrenman t-shortlarında. bu işi kimler nerelerde yaparlar bilgi verebilirsen sevinirim....

hernan77 dedi:
güzel karikatörler. t-short lerde de iyi gider bence. özellikle antrenman t-shortlarında. bu işi kimler nerelerde yaparlar bilgi verebilirsen sevinirim....
İstanbul'da çok yer war ama İzmir'i bilmiorm..
Ama şöle söliim döwme yapan yerlerin %80 inde yapıorlar..

Selam hernan77, öncelikle tercih etmen gereken baskı, yıkamaya dayanıklı süblimasyon fotoğraf baskısı olmalı diğer baskı türlerine göre biraz pahalıdır fakat daha uzun süre kullanırsın. Diğer baskı türleri olan 5-10 YTL'lik baskılar ilk yıkamada bile solabilir, hatta bence kesinlikle solar. Zira salonda giyeceksin t-shirt ü ve muhtemelen terleyeceksin ki antremanın hakkını veresin. Ve işte terledikten sonra t-shirt ü at gitsin hiç yıkama çünkü yıkadıktan sonra baskı ya kısmen solacak yada tamamen. Yani kısacası bilgisayarla mürekkep püskürterek baskı yapan genelde ll_ultraslan_ll bahsettiği gibi dövme yapan yerlerde yaptırmayacaksın. İzmir de yaptırabileceğin yerler Konak' ta Kestelli yokuşunda, ( cadde de derler ) bulunan tekstil baskısı yapan yerler. Fiyatına gelince süblime fotoğraf baskısını t shirt senden olursa eğer A4 büyüklüğündeki baskı 15 - 20 YTL - A3 büyüklüğündeki ise 30-35 YTL arası fakat tabi ki pazarlık payı var rakamı düşürebilirsin ama o da senin ikna gücüne bağlı.

Aaa bu arada spidey!.. sonuçta resimlerde international ;) [/quote]

Back
Yukarı